Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

Liberalizmi burjuvazinin gücü olarak anlayınca onu reddetmek kolaydır; devletin gücünü sınırlamak şeklinde anlayınca ise reddetmek güçtür...Norberto Bobbio

" Kendini yenmek kadar kutsal bir savaş; kendi sınırlarını aşmak kadar büyük bir zafer yoktur.''

Stefano E. D' Anna

Chuck Palahniuk:​
"Akıllı bir yalnızlık aptal bir ilişkiden iyidir."

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.....Clement Duval

Bozuk Düzende Sağlam Çark Bulunmaz..

Pir Sultan Abdal

Doğal olmak da yapmacıklıktan başka bir şey değildir, hem de yapmacıklıkların en sinir bozucusu ... Oscar Wilde

"Cahil ile tartışırken söyleyeceğin her söz, ateşe atılmış bir odundur
aslında."

Tolstoy

Demokrasi halkın, halk tarafından, halk için sopalanmasıdır.Oscar Wilde :)

Hiçbir acı baki değildir,
Üflersin geçer.
Bazılarına daha çok üflemen gerekir, hepsi bu...

Sabahattin Ali

İnsan büyük ihtirasları mazur görmelidir, çünkü onlar bizden çok daha kuvvetlidirler...Vittorio Alfieri

Gönül çalamazsan aşkın sazını/ Ne perdeye dokun ne teli incit/ Eğer çekemezsen gülün nazını/ Ne dikene dokun ne gülü incit. Mevlana

Yakın bütün kimliklerinizi.
Dünyaya birde insan olarak bakın...

Şevval Sam

Kendin İçin Bir Şey Yapmayacaksan; Kim Yapacak?
Başkası İçin Bir Şey Yapmayacaksan;
Varolma’nın Anlamı Ne?
Şimdi Yapmayacaksan; Ne ZAMAN?

Gandhi

Eğer bir adam marşla uyum içinde yürüyebiliyorsa, o değersiz bir yaratıktır. Kendisine yalnızca bir omurilik yeterli olabileceği halde her nasılsa yanlışlıkla bir beyni olmuştur onun. Uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede yok edilmelidir. Emirle gelen kahramanlıktan, bilinçli ve bilinçsiz şiddetten, aptalca yurtseverlikten, tüm bunlardan nefret ediyorum. Ben savaşı ve o soğuk silahları öylesine tiksindirici ve aşağılayıcı buluyorum ki böyle iğrenç bir eyleme katılmaktansa kendimi yok ederim daha iyi... Benim anlayışıma göre sıradan bir cinayet, savaşta adam öldürmekten daha kötü değildir...Albert Einstein

Aldanma diye birşey yoktur! Sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve İnsanı aldandığı değil, en çok güvendiği aldatır....Maksim Gorki

Sadece güçlü bir ruh, sevgisini sunabilir,
Sadece güçlü bir ruh alçakgönüllü olabilir..
Eğer zayıfsak, bencil oluruz.
Eğer boşsak, alırız,
Fakat eğer doluysak, doğal olarak herkese veririz.
Mizacımız böyledir..

Brahma Kumaris

Yaşam, insanların bastıramadıkları daha iyiye ulaşma istekleri yüzünden hep yeterince kötü olacaktır...Maxim Gorki

Yaptığımız araştırmalara göre dünyada yaşayan her 100 kişinin 100'ü de ölüyor, o yüzden her şeyi kafaya takmayın.

(Bir arkadaşımın facedeki paylaşımı,çok güzel bir araştırma :) )

Külkedisi ne yapsın, kendisini ancak ayak numarasından tanıyabilen bir salağı...Robin Sharma

O kadar büyüdük ki artık annemiz öpse de geçmiyor bazı yaralar.
Alıntı​

Allah'ım..! Değmezlerin peşinde oyalama kalplerimizi...

Hz. Hüseyin

Karanlık, ışıksızlığı yok edemez; bunu ancak ışık yapabilir.
Kin, nefreti yok edemez; bunu ancak sev(g)i yapabilir.
Martin Luther King​

"İnsanın başkalarına söyledikleri kendi duymak istedikleridir. Yazdıkları,okumak istedikleridir.
Sevmesi,sevilmeyi istediği biçimdedir."

Tezer Özlü

Politika ile uğraşmayacak kadar akıllı olanlar, daha aptallar tarafından yönetilerek cezalandırılırlar...Platon

''Hoşgörü, insanlığın bir parçasıdır. Hepimizin hataları ve eksikleri var...
Hoşgörü, doğanın ilk yasasıdır. Eğer, öfkeni aklınla yenemiyorsan, kendini insandan sayma..''

Voltaire

Karşına çıkabilecek en kötü düşman, her zaman sen kendin olacaksın; sen kendin pusuda bekleyeceksin kendini...Nietzsche

bekle dedi gitti
ben beklemedim, o da gelmedi...
ölüm gibi bir şey oldu
ama kimse ölmedi...

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin…

Nilgün Marmara

Dostuyla düşmanını ayıramayan kişi dostunu üzer düşmanını sevindirir ..(Bu da benden Sehribanuya gelsin .Yanlış tanımışım)

(Teşekkürler serafim :p)

Herkes senin nasıl göründüğünü bilir ama;
Çok az insan nasıl olduğunu hisseder...

N.Machıavellı

‘Parkamı, botlarımı çıkarmayacağım. Ölüm gömleğini giydirecekler, giymeyeceğim. Traş olmayacam. Bir sigara yakacam, üstüne demli bir çay içeceğim. Haa... bak, Rodrigez’in o ünlü gitar konçertosunu dinlemek isterim. Urganı kendim boynuma geçireceğim. Sonra dönüp beni seyredenlere sesleneceğim. Ölen bedenimdir, düşüncem yaşıyacak’’ diyeceğim.

DENİZ GEZMİŞ

Denizlerin anısına saygıyla...

Üst Alt