Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

dedilerki yaşından çok daha olgunsun,,,evet dedim . çünki hep büyüklük bende kaldı....bakma gidenin ardından dönecegi yoktur ,dönse bile boşver artık ,ŞEREFİ yoktur...DOST İSE DÜŞÜNME VER ÖMRÜNÜ GİTSİN ,DOST DEYİLSE HİÇ BEKLETME YOL VER GİTSİN ...HZ .MEVLANA...

Şimdi kimin gözlerine intihar süsü veripte deryasında kaybolacağım.
Ben müebbet sensizliğe hüzün giymişim sevgili;
Başka bir aşk işlermi yüreğimin sen örülü hanesine.
Ve yaklaşabilir mi arsız duygularımın sen haykıran tek bir zerresine...

/Bayar Özer/

byplq.jpg

Zayif insanlar intikam alir, guclu insanlar affeder , zeki insanlar umursamaz ...

yapılan iyiligide ,kötülügüde unutmam her ikisinin karşılıgını verirken cömert davranırım...ulaşılamaz oldugum dogru deyil sadece karektersizlerin ulaşamayacagı yere koydum kendimi...bu hayatta ne olursan ol ama her zaman kendin ol....

“Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler.. Ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak..
Yoksa hangi balık boğmuş kendini; Hangi serçe atlamış damdan…”

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Türk milleti cihana hakim olmak için yaratılmıştır.
Hacı Bektaş-ı Veli Hazretleri

Ensar bey Hacı Bektaş-i Veli'nin öyle bir söz söylediğinden emin misiniz?

'Kimse beni sevmiyor' diye bağırdım!
Annem: 'Ben daha ölmedim' dedi!

Cemal Süreya

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=3]Türk milleti cihana hakim olmak için yaratılmıştır
nokta.gif

[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]Hacı Bektaş-ı Veli

biliyorsan söyle örnek alsınlar bilmyorsan susda adam sansınlar....

Aşk aklın en soylu zaafıdır.
John Dryden

Kaybolmasın diye özenle sakladığınız sarı bi lira gibi mutluluk.
Gün gelip de çıkarınca bi bakıyorsunuz ki; tedavülden kalkmış.

Can Dündar

Aşk, kulübeyi, altından bir saraya benzetir.
Holty

Dünya herkesin ihtiyacına yetecek kadarını sağlar, fakat herkesin hırsını karşılamaya yetecek olanı değil.

Gandhi

[SIZE=3]Sevmek, inanmak demektir.
Goethe[/SIZE]

Inandı gibi yaşamayan , yaşadıgı gibi inanır ...h.z .ali..

Üst Alt