Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

“Ne çok gülmüşümdür, keskin pençeleri olmadığı için kendini ‘iyi’ zanneden zayıflara!”

F. Nietzsche

"Düşleyeceğiniz herşey için yola koyulabilirsiniz. Yüreklilik, içinde zekayı, gücü ve büyüyü barındırır. HEMEN başlayın!"

Goethe

basit insanlarla ugraşma ,unutma kartal sinek avlamaz...

k4032.jpg

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Newton:
"Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yanlız kalırlar."[SIZE=4] [/SIZE][/SIZE][/FONT]

"Geleceği merak etme, nasıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek...!"

Balzac

Aklın yoksa yandın! Ya kalbin yoksa zaten sen yoksun ki.
Mevlâna

Neden mutsuzsun? dedi. "Mutsuz değil, beceriksizim" dedim. Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum. hepsi bu!

Paul Auster

Ört de senin de ayıbını örtsünler.
Mevlâna

"Her insan kendine yakışanı yapar.
çünkü; kalite asla tesadüf değildir."

[SIZE=2]♥ Aşkın gizemi, ölümün gizeminden daha büyüktür Oscar Wilde[/SIZE]

"Mutluluk, herkes gibi yaşarken
kimse gibi olmamaktır."

Simone De Beauvoir

Demin okuduğum sözler çok hoşuma gitti:) Buradan ben de paylaşayım istedim:

"Sizin iyilik anlayışınız ancak alkışlanmak üzerinedir. Ve insanları salak sanırsınız. Oysa hepimizde otomatik olarak "samimiyetsizliği anlama" düğmesi vardır. Siz bizi öyle salak ve kendinizi de öyle akıllı zannedersiniz ki programladığınız "iyiliklere" neden bir türlü karşılık alamadığınızı anlayamazsınız.
Hırslarınızı "sizleri düşünüyorum" ayaklarıyla maskelemeyin. Bunları yemiyoruz.:) Dürüst olun, doğal olun, kötüyseniz kötü olun. Olduğunuz gibi olun yani...
Sizi o zaman da sevmeyiz , en azından saygı duyarız."

Kalem ablam,muhteşem yazmışsın da kim de o yürek var,ben kötüyüm diyebilecek:)

"Gönül; kendine benzeyen gönüle akar."

Hz.Ali

"Bazen Fırtınalar İyi Gelir İnsana;
Tekneni Biraz Yıpratır ama,
Güvertede hiç Pislik Bırakmaz..."

Can YÜCEL

Hayatta unutamayacağımız en büyük pişmanlık, pişman olurum diye yap(a)madıklarımızdır.
Tolstoy

"Nene" dedim.
"Dedem sana hiç çiçek aldı mı?"
Durdu ve şöyle dedi:
”Bana aldığı fistanların hepsi çiçekliydi.”

Mârifet, nefsi silmek değil, bilmektir.
Hacı Bektaş-i Veli

men arefe nefsehu fegad arefe rabbe ....kim nefsine arif olursa (nefsini bilirse )rabbini bilir ....

hadisi şerif...

sevmeye layık olmayanı hatırlayarak degerli etme ,dönmekmi istiyor, birdaha şans verme...
unutma, sevgi yürekli olana yakışır...
şemsi tebrizli...

''Niteliksiz insanlarla birlikte yaşamak zorunda olmak, gerçekten cehennemde yaşamaktır. ''

Ömer Hayyam

Üst Alt