Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

l9cft.jpg

"Önemli olan yaşamak değildir, başarmak hiç değildir.
Önemli olan insan kalmayı bilmektir.!"

George Orwell

“Gururunu sevdiğinle kaybetmek, o sevdiğini gereksiz gururunla kaybetmekten iyidir.„
— John Ruskin

Siz yükselmek için yukarı bakarsınız,bense aşağı bakarım çünkü zaten yüksekteeyim .Nietzsche:rolleyes:

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Herkes ikinci bir şansıhakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansınıkaybetmezdi.Paul Auster[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Terk edilen birine 'hayat nasılgidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; hayatın devam ediyorolmasıdır..Paul Auster..[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:rolleyes:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Kimileri seviyorum der çünküezberlemiştir, kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir..WilliamShakespeare..[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

:cool:

[FONT="Arial"]Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. HaniBüyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen BensizAncak Su Kaynatırsın..Küçük İskender.[/FONT][FONT="Comic Sans MS"]

:rolleyes:
[/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Git Gidebildiğin Yere Kadar…BuLiman Da Kaybettiğim Ilk Gemi Sen Değilsin. Ama Şunu Unutma! Rıhtımda KalanıDeğil,Çekip Gideni Vurur Fırtına..Küçük İskender [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:rolleyes:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Garip değil mi? Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdumsanar..Sigmund Freud[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:)[/SIZE][/FONT]

kul bela bulmaz, ALLAH vermeyince,ALLAH bela vermez ,kul azmayınca...

Bulor: "Aşk cennetin dilinden bize kalan tek andır"

”Öğrendik ki; her yarayı saran zaman değil, SEVGİDİR.”

Can Yücel

Dünya öküzün üstünde derler; oysa dünyanın üstünde nice öküzler bilirim.
[SIZE=2]Necip Fazıl Kısakürek[/SIZE]

“İnsan kolay inanan bir canlıdır. Bir şeylere inanmak zorundadır. İnanmak için iyi bir sebep bulamadığında, elindeki kötü sebeplerle yetinir.”

Bertrand Russell

O kadar çok kadın var ki dünyayı kurtarmak isteyen; ama kendi mutfaklarını bile idare edemezler.
Charles Bukowski

Seni sen yapan...; başkalarının ayak izleri değil, kendi adımların olsun.

kim benim sünnetim insanlara yayar ise,allah onun yüzünü nurlandırsın...

hz muhammed.

Bir kez geçer, bir insan bir karşı'ya
ondan sonra artık her şey karşı'dır

Özdemir Asaf

Çelişki ve dalkavukluk; ikisi de sohbetin değerini düşürür.
Johann Wolfgang von Goethe

Küçükler ot gibidir, büyükler ise rüzgar:
Rüzgar ne yöne eserse, otlar o yöne eğilir...!

Konfüçyüs

Üst Alt