Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde belim kitlenip kaldım! Ne yapmalıyım?

Tamam şimdi gördüm.. normalde madde yazması gerekir,o an aklına gelmemiş veya heyette değerlendirmek için öyle yazmış olabilirim.

Her neyse takılmayın bunlara,size muafiyet verilecektir.

@Eness_038,

Abi kendisi zaten kıta anket işlevsel raporu ile gel tekrar dedi heyete gireceksin dedi o yüzden heyet raporu elimde kaldı

Tamam.. kıta anket, kıta işlevsellik ve elinde olan raporla gidersin.
Heyete girdikten sonra sonucu paylaşırsın 🙋

@Eness_038,

@OğuzHan112 abi merhabalar şuanda birliğime teslim oldum salı günü heyete giriyorum inşallah toplamda 3 hava değişimi vardı en son sana dediğim psikiyatri 15 gün hava değişimi vermişti askerdeyken bende memlekete gelince 21 gün daha hava değişimi aldım yani toplamda 4 adet hava değişimi ve 1 adet Sıhhiye izine gönderdiler ve gönderme sebebi f.43.2 uyum bozukluğu sebebi ile yazmışlar 10 gün Sıhhiye izinine o 10 günluk izin kağıdında yazıyor

1-) Sıhhiye izin ( f.43.2. uyum bozukluğu)
2-) 22 gün hava değişimi (fizik tedavi)
3-) 30 gün hava değişimi ( psikiyatri)
4-)15 gün hava değişimi (psikiyatri)
5-)21 gün hava değişimi (fizik tedavi)

Hepsini fotokopisini çektim ve sırayla numara verdi burdaki rdm komutani 1. Hava değişimi 2.hava değişimi diye tek tek sağ üst köşesini yazdı ve heyete teslim ederken kıta anket işlevsellik raporunu 3lu amir görüşünü ve bu aldığın raporları teslim et dedi salı gününü bekliyorum abi komutanların çoğu muaf verirler diyor abi

Pekiii.
Hadi gözün aydın..tedavi alıyorsan düzenli almaya çalış, kontrollerine de mutlaka git/geçmiş olsun 🙋

@Eness_038,

Üst Alt