Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde belim kitlenip kaldım! Ne yapmalıyım?

Psikiyatri olarak @OğuzHan112 abicim orda en azından herhalde insan yerine koyarlar inşallah abi ters köşe soru ve benzeri durumlar gibi abi burdaki olaylardan tecrübelisin abicim ondan dedim

Çapraz sorguya alınmıyorsun,orası hastane, karşındaki savcı değil hekim..Ters köşe neden yapsın. şikayetin neyse onları söyleyeceksin hepsi bu kadar.

Kolay gelsin 🙋

@Eness_038,

@OğuzHan112, abi bugün hastane 15 gün boyunca Fizik tedavi uygun gördü emar sonucu çıkmadı ama doktor radyoloji görüntülerine baktı profesör doktora gittim ama baya inceledi 2 adet boyun fıtığı 4 adet belinde fitik ve kanal daralması var dedi 15 gün tedavi verdiler abi pazartesinden itibaren başlayacağım abi ayrıca babam bölük ast subay ile görüşüp doktorun söyledikleri aktarsa işlevsel rapor istesek o işlevsel raporu ile psikiyatri gidip 15 gün boyunca askerde yaşadığım psikoloji sorunlarını anlatacağım ve 15 gün boyunca üstümü başımı arkadaşlarım giydirdi tuvalette zor çıktım eğitim alanına sürünerek gidip geldim topal olarak arkadaşlarım eğitim yaparken beni köşede sandalyede oturdum bütün komutanların dilinde zaten beli sakat çocuk nerde diye aklında kaldım işlevsel rapor alıp psikiyatri gitmeyi düşünüyorum abi senin düşünceleri duymak istiyorum saygılar abi

askerlik muayenesinde yatışlarımı ve kullandığım ilaçları gösterince askeri psikiyatrist doktor bana "Sizleri askere alıyoruz başımıza bela oluyorsunuz demişti"

Psikolojik sorunların varsa elbette psikiyatriye gidebilirsin,komutanların la görüşüp işlevsellik formu isteyin,umarım yollarlar.

Siz özel hastaneye mi gittiniz?

@Eness_038,

@OğuzHan112,
Yok abi şehir hastanesi uzman doktor bı şeyin yok dedi dün bana bizde bugün profesör doktoruna randevu aldık 2 boyun fıtığı 4 tane bel fıtığın var dedi işlevsel raporu isteyip psikiyatriye çıkacağım abi @OğuzHan112

Resmi yükleyemedim @OğuzHan112 emar raporu çıktı abi boyun ve bel kalça kemiği

KALÇA KEMİĞİ RAPORU
Bulgular

Her iki sacro-iliak eklem mesafesi daralmıştır.

Eklem yüzlerinde skleroz izlenmiştir.

Sağda iliak kemikte kortikal ödem izlendi.

BEL RAPORU
L4-5,L5-S1 düzeylerinde diffüz bulging minimal protrüzyon tekal keseyi basılamıştır. L5-S1 düzeyinde bilateral nöral foramenler hafif daralmıştır.

BOYUN RAPORU
SERVİKAL LORDOZ DÜZLEŞMİSTİR

Abi raporlarim bu şekilde 15 günlük fizik tedaviye başladım memlekette bu raporlar heyete çıksam yürümemde aksaklık devam ediyor uyuşmalar da var ayak parmağımda
Yoksa abi psikiyatri sevk alıp bu durumdan dolayı ve oradaki ortamdan dolayı psikolojim bozuldu yeterince psikiyatriden mi heyete cikiyim

Mr raporuna baktığımızda..şikayetlerinle uyumlu bel,yada boyun fıtığı görünmüyor..diffüz bulging minimal protrüzyon,önemli bir bulgu değil.

Sizin asıl sorun kalça kemikleriniz de, hareket kısıtlılığı,uyuşma, karıncalanma gibi şikayetleri bu durum yapıyor..

Boyun düzleşmesi de var. yani bu şikayetlerine sebep olacak boyutta fıtık yok.

Hem psikiyatri hem ortopedi, veya beyin ve sinir cerrahı tarafından değerlendirilmen gerekir.

@Eness_038,

@OğuzHan112, abi komutanlarım ile görüştüm katı kanaat ve işlevsel veririz ama birliğine gelmesi gerekiyor dedi burdan hallederiz diyor ama garnizon komutanlığıda vermesi gerekiyor sen istediğin sürece diyor nasıl yol izlemem lazım bu olayda

Komutanlarından iste.. buraya gelmesi gerekiyor buradan hallederiz diyorlarsa, birliğine gidip işlemlerini birliğinden devam etmen yerinde olur.

Doğru olanı da budur.. sivilden elverişli değildir raporu almak çok zor boşa uğraşırsın.

@Eness_038,

@OğuzHan112 abi bugün sevk aldım garnizon komutanıliğindan psikiyatri için
Hastaneye gittim
F43.2 uyum bozukluğu psikiyatri 2 adet ilaç verdi psikiyatri ilaçı dedi kullan dedi sonuç ne olur ne yapıyım kullanmaya başladım

Gerçekte psikolojik yakınmaların varsa hekimin verdiği ilacı kullanacaksın.

Hava değişimi vermedimi?

Israrla sivilden elverişli değildir raporu almaya uğraşıyorsunuz..olmaz kardeşim olmazzz.. birliğinden işlemlerine devam edeceksiniz..

@Eness_038,

Üst Alt