Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde F43.2 uyum bozukluğundan 1 ay hava değişimi aldım. Sizce muaf olur muyum?

kullanici13

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dikkat eksikliğim var bunun için geçmişte 2016-2022 ye kadar psikiyatriye gitmiştim ve hap kullanmıştım askerde psikiyatriye sevk edildim komutan odaya girip kilitleniyor dikkati dağılıyor uyum sağlayamıyor dedi psikiyatriye (bu raporda komutanın sözleridir olarak mevcut) 1 ay hava değişimi yazdılar cuma günü hava değişimim bitiyor raporda 1 ay sonra kıta anket formu ile kontrolü uygundur yazmışlar bu dikkat eksikliği raporlarımın bir çıktısını aldım cuma günü gittiğimde rdm komutanına vereceğim sizce 2. sevkte heyete gönderirler mi?

Dikkat eksikliğim var bunun için geçmişte 2016-2022 ye kadar psikiyatriye gitmiştim ve hap kullanmıştım askerde psikiyatriye sevk edildim komutan odaya girip kilitleniyor dikkati dağılıyor uyum sağlayamıyor dedi psikiyatriye (bu raporda komutanın sözleridir olarak mevcut) 1 ay hava değişimi yazdılar cuma günü hava değişimim bitiyor raporda 1 ay sonra kıta anket formu ile kontrolü uygundur yazmışlar bu dikkat eksikliği raporlarımın bir çıktısını aldım cuma günü gittiğimde rdm komutanına vereceğim sizce 2. sevkte heyete gönderirler mi?

@kullanici13,
Hava değişimi tekrar edebilir, sonrasında askerliğe elverişli değildir raporu verilecektir.

Üst Alt