Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde yaralandım, raporluyum. Tezkereye 5 ay kaldı..?

elverıssızdır raporunu aldım sonunda askerden

dun ıtıbarıyle askerlıgım bıtmıstır burda yorum yapan butun abılerme ablalarıma allh razı olsun yonetıcı abıye uyum bozuklulugundan aldım artık onume bakma zamanı

kardeşim hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim hayatında huzur ve mutluluk lütfeylesin. geçmiş olsun...

Amın abı cok zor surectı ama sunu anladım abı rabbm demkkı herseyın vaktı zamanı varmıs ben ortapedıden alcam sanıyodum ama pıskıyatrıden aldım demkkı abı rabbm sabır bosuna dememıs sukurler olsun abı uzrımden cok buyuk yuk kalktı

Hadi hayırlı olsun. Bu kadar kafaya taktığına değmedi bak.

evet abı ama maddı ve manevı benı cok yıktılar abı 8 aydır o hastne bu hastane gıdyrum allh razı olsn abı yorumlarnınz ıcın

sagolun abı aynı seyı cok kez sordum ama abı su askerlık ınsanın butun pıskolojısını bozuyo saglık sorunlarım oldugu halde cektırdıler bana gunlerce nkarada para varmı yokmu hıc dusunmeden 7 gun boyunca nedrelerde kaldım sukur artık abı bttı ya

ozk

Arkadas bana acil bi msj atabilir misin seninle gorusmem lazım bende İzmirde askerim şuan vs aynı sorun bende de var bi gorusebilirmiyiz..

Üst Alt