Bakın arkadaşlar, hastalığından utanıp saklayanlar kaybeder. Benim rahatsızlığım %82 ortopedik, %30 okb ve %30 konuşma. Konuşmada akıcilik yok, okb işe engelliligim nedeniyle ileride yalnız tek başına kalma korkusu takıntısı. %91 engelliyim tekerlekli sandalye ile mobilize oluyorum, 3 üniversite bitirdim 15 yıldır okb ilacı kullaniyorum ve tek kullandığım ilaç okb'den. Bir gün yazlıkta ilacım bitti ilaç yazdırmak için 50 km gitmem lazım. Bir arkadaşım dedi ki ablam doktor ver ilaçların adını ve TC no.nu yazsın. Kuzenim dedi ki, sakın verme herkes öğrenir ve senin ağır psikojik rahatsizligin var sanırlar. Güldüm.. Herşey bitti, yürüyemiyorum, tekerlekli sandalyeye mahkumum, ama herkes beni burada çok seviyor, tek utanılacak şey psikolojik bozukluğum mu dedim. Zaten ben herkese söylüyorum, takıntımı ve ilaç kullandığımı dedim. Benim ki ileri derecede değil ama, ileri derecede de olsa, sakın çevrenizden utanmayın arkadaşlar. İnanın ki çevrenizde o kadar insan var ki bir gün dahi foktira gitmemis ama ileri derecede psikolojik rahatsizligi var.