Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

Merhabalar, böyle bir sorum olmuştu. Gelişmeler ile ilgili ekleme yapmak istedim.

18.03.2025 tarihinde hastanedeki işlemlerimi bitirdim.

10.04.2025 tarihinde TSK Sağlık Kurulu Raporlarıma e-devletten yansıtıldı. (Araya bayram girmese daha erken yansıtılabilirdi)

14.04.2025 tarihinde askerliğim sekmesine muaf olduğum bilgisi yansıtılmış. Yani 1 ay dolmadan bütün sürecim bitmiş oldu.

@kara duman hocam merhaba. ben geçmişte hastalık geçirdim ve heyete sevk ettiler. heyet raporum dün e devlete düştü. ama askerliğim kısmında hala muaf olduğum gözükmüyor. raporumda barışta askerliğe elverişli değildir ama seferde görev yapar diyor. bugün askerlik şubesine gittim bu raporu ben işledim zaten diyor. ama birşey demiyor. askerliğim kısmına ne kadar sürede düşer sizce. ve tsk bu raporu yok sayma ihtimali var mı.

İş yoğunluğuna göre biraz uzayabilir, zamanla sitemde gözükür ve düzelir.

TSK onaylar merak etmeyin.

@semababa,

@semababa, Ankaradan onaylanacak ondan öyle gözüküyor 30 gün civarı sürüyor belki yoğun olursa biraz uzayabilir onay süreci prosedür gereği sıkıntı olmaz onaylanacaktır merak etme çok nadir rapor doldurulurken yazım hatası olabiliyor onuda ankara tsk ve hastahane aralarında yazışarak düzeltirler senlik bir şey yok rahat ol işin bitmiş geçmiş olsun.

Üst Alt