Şimdi genelde özürlü aylıgı alıp da askere gidene pek şahit olmadım onu söyleyim

Bu konuda SGK da şahit olmamıştır pek fazla eminim
uzun vadeli sigorta kolları ve genel sağlık sigortasına tabi olmaksızın kısa vadeli sigorta koluna tabi olan (hastalık,analık,iş kazası ve meslek hastalığı) kişiler için 2022 aylık kesme işlemi yapılmaz. bahsettiğiniz yaşam sigortası hangi kapsamda bilmiorum. Siz yukarıda verdiğim bilgiye dayanarak araştırırsınız.
Fakat bundan önce farklı bir sorun var karşımızda

Bir askerin tüm ihtiyaçları baglı bulundugu birlik komutanlıgı tarafından karşılanır. Yani askere devlet bakmakla yukumludur. Bu durumda muhtaç olmazsınız ki

Yani böyle bir durumda 2022 aylıgının devam edip etmeyecegini sormak lazım, bilemiyorum.
Çünkü siz askerdeyken size devlet bakacak, böyle bir durumda nasıl hareket edilir ben de şaşırmış durumdayım

Oncelikle askerlik forumunda sordugunuz muafiyetle ilgili cevapları değerlendirin. baktınız muaf olamıyorsunuz asker olacaksınız o zaman da askere gideceğinizi SGK'na bildirin ve muhakkak gelişmelerden bizi de haberdar edin

Bakalım sgk ne yapacak?

2022 aylıgı alıyorken askere gidecek olan arkadaşlarımız varsa sayenizde bilgilenmiş olurlar...