Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyken Rdm kayıdı ile hastaneye sevkim yapıldı..?

Berataykut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Selamın aleyküm ben askerdeyim ve rdmye gitmek istediğimi söyledim ve Rdm görüşmesi sonrası komutanım bana hastaneye sevk edileceksin dedi ne yapılacak hastanede direkt hava değişimi verilir mi öğrenebilirmiyim

Tedavi başladıktan ne zaman sonra hava değişimi alabilirim

abi beni bugün hastaneye gönderiyorlar ağlama uyumama yemek yiyememe sorunlarım var kendimi iyi hissetmiyorum bana hava değişimi verirler mi lütfen acil cevap verirseniz mutlu olurum endişeliyim bu ilaç verdiklerinde askeriye de mi gözetim altına alıyorlar yoksa hava değişimini verip mi gözetim altına alıyorlar bunların cevapını istiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Doktor uygun görürse tedavi başlayıp hava değişimine yollar.. sonucu paylaşırsanız okey..
Soruları görmemiz için etiketleyin lütfen.

Numara istemişsiniz.. herkese numara verirsek halimiz nice olur 🙂🤷merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz.
@Berataykut,

@OğuzHan112, peki abi tedaviyi hava değişiminde yapıyor değil mi tedaviye başlatıp askeriyede bırakmıyor değil mi

Yani tedaviye başlattı sonra hava değişime gönderiyor hava değişimden döndüğümde tekrar muayene ediyor eğer hala aynıysam tekrardan mı hava değişimine gönderiyor bunun ayrıntısını da bana verirsen sana zahmet

Beni bugün hastaneye gönderiyorlar yazmışsınız? Sizi psikiyatri görmedimi?

Tedavi ve hava değişimi uygun görürse tedavi başlar hava değişimine yollar..tekrar geri döndüğünde durumunu tekrar değerlendirip tekrar ilaç yazabilir yine hava değişimi verebilir.

Tedavi başlamadan da hava değişimi ne yollayabilir bunlar olağan şeyler.

@Berataykut,

herkese merhaba Rdm sonrası hastaneye sevk edildim hava değişimi aldım bir ay bu hava değişimi ile birlikte ilaç verdi hava değişimim bittikten sonra döndüğümde aynı durumlar devam ederse ne yapmalıyım çürük almak istiyorum.!

Öncelikle üslubunuzu düzeltmenizi rica ederim; ‘çürük almak istiyorum’ yerine ‘muaf olmak istiyorum’ demek daha doğrudur.
Unutmayın, sorusu doğru olana mutlaka bir yanıt vardır... demişti ünlü düşünür Şahin K. ;)

dilinizi yıkayıp tekrar geliniz lütfen :)

Elverişli değildir raporu almak istiyorum demeyle olmuyor maalesef... bazı prosedürler var.. hava değişimi sonrası muhtemelen hava değişimi tekrar edecektir.. 3. Hastane sevkinizde büyük olasılıkla elverişli değildir raporu verilecektir.

Her şeyi akışına bırakın, muaf olmak istiyorum derseniz işleri zora sokarsınız.. hasta olup olmadığınızı hekimler anlıyor merak etmeyin.. bırakın kararı onlar versin.

@Berataykut,

Kısa dönem yani 6 ay askerlik yapanlar için 15 gün..uzun dönem askerlik yapanlar için 1 ay şafaktan düşer..

@Berataykut,

Üst Alt