Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri hastaneden alınan rapor ÖTV indiriminde geçer mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan egemmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egemmm

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
94
Arkadaslar gecen hafta il sağlık dan raporumu alarak 78-102 kodlarını işlettim. Raporu emnıyete verdım gecici ehlıyetımı aldım . Bu raporu malıye kabul etmemek de olup yanında yetkılı hastaneden alınmıs sakatlıgı gösteren rapor da istemekte.
Benım 1995 yılında Bursa askeri hastaneden almış oldugum SOl alt extremite polio sekeli açıkca yazan Askerlikden muaftır yazan orjınal raporumu buldum . Malıye bana sakatlıgını gösteren resmi belge ver diyor . Yeni aldıgım B engelli ehlıyetı ile askeri hastaneden aldıgım raporu versem olur mu acaba ? ??

merhaba 78 kodu bildiğim kadarıyla sadece otomatik vites kullanır şeklinde yani bu şekilde ötv indirimli araç alamazsınız ki? özel tertibattan sayılmakta olabilir

arkadasım Sol ayagından rahatsız olanlara devlet kanun cıkardı haberınız yok mu ? ? Sadece sol alt ekstremıte sakatlıgı olanlara otomatık vıtes özel tertıbat yerıne gecıyor ..

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt