Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askeri hastaneler devredildi! Askerlik işlemleri için bu ne anlama geliyor?
Askeri hastaneler sağlık bakanlığına dün itibariyle devredildi yani artık gata yok. Askeri sağlık yönetmeliğini kim uygulayacak ? Muayeneleri kim yapacak ? Çürük raporlarını devlet hastaneleri mi verecek artık ?
Şimdi ben 1.5 ay sonra falan muayene olmaya gidecektim muafiyet için. Gataya sevkim olacaktı. Ama şimdi ne olacak ne bitecek hiç bi fikrim yok.. Muayeneye gitmemeyi düşünüyorum
Bugun askerlik subesi tarafindan gataya sevkim yapildi fakat artik tum devlet hastaneleri askerlige elverisli degildir raporu verebiliyormus. Kendi kitanda bulunan hastaneye sevk edilip oradan alinacakmis. Gata geri yolladi beni
Ozaman desenize saçma sapan mevzular başladı. En azından gatada sorunun varsa kesin alabiliyodun raporu. Şimdi devlet hastanelerinde kim öle kim kala..
Selamın aleyküm arkadaşlar
Askeri hastaneler sağlık Bakanlığına devredildi biz psikolojik rahatsizligimiz üzerine nerelerden muayene olucaz nerelerdeki heyete cikicaz bütün devlet hastanelerimi vericek curuk rapor kararlarını artık ben anlamadım yardimci olurmusunuz?
Bende böbrek nakli oldum ve askerlikten muaf olcam inşallah ama dediğiniz gibi devlet hastaneleri veriyorsa artık en yakın devlet hastanesinden alabilirim çürük raporunu doğru muyum? Bnm şimdilik anladığım bu.
ben bulundugum ıldekı askerıyeyı aradım bu konu ıcın bana tarih verdiler ve bu tarihte heyete cıkabılecegımı soyledıler o heyetten alacakmısım elverıssız raporunu (heyet askerıyeye gelecekmıs)
Arkadaslar su an askerde olanlar birliklerinin bulundugu illerde askeri hastane varsa oraya sevk edileceksiniz yoksa devlet hastanesinden de heyete girebileceksiniz. Kitanizin bulunduğu ildeki hastanede disinda hic biyerde heyete giremiyorsunuz
Ben 15 agustostan beri ugrasiyorum daha dogrusu ugrastirdilar. sansizligima devir islemleri zamani denk geldi daha henuz isim bitmis degil. Eger aciliyetiniz yoksa biraz daha bekleyin sostem rayina otursun cunku, ne askeri hastaneler ne de sivil hastaneler ne yapacaklarini henuz bilmiyorlar belirsizlik var ortada.
13.07.2016 tarihinde barışta askerliğe elverişli değildir seferde görev yapar rapor aldım hastaneden ön rapor yani 1 sene sonrada milli savunma bakanlıgından asıl onay gelicek dendi yani şanşlımyım değilmiyim anlamadım
bak kardeşim ben anlatayım 2015 okul bitti benm tecil ettircektim şubeye gittim şubedekiler toplum sağlık merkezine gönderdi ordaki doktorda boy kilodan dolayı (boy 1.85 kilo 119 ) dahailiye yani askeri hastaneye sevk etti neyse şubeye geldm tekrar şubedekier askeri has dahiliye blümüne sevk etti sarı zarf verip o zarf ı hastanedeki heşrire acıyor bu arada neyse askeri hastaneye gittim daha dahiliye bölüm geldim hemşireye zarf verdim içindeki sevk çıakrdı alt kat bulunan sağlık kurumuna gönderdi ordaki memur daboy ve kilo ölçüp yazdı neyse tekrar yukarı hemrişeye çıktık dışarda bekleyin deid çağırcam dedi neyse çağırdı doktor yanına gttim doktor (hava tabib albay ) neyse boy kilo baktı 1 yıl erteliyorum dedim bişey diyemıyorsn ztn sonra sağlık kuruluna gittim kağıdı veriyorsn saat 3 gibi kurul gircen dedi bekledik kurul dediği bütün doktorların imzası oldugu ön rapor arkadaşlar neyse rapor aldıkşuebeye verdim subedende seneye tekrar gelmem gereken tarih olan çıktı olan kağıt aldım bu 2015 yıl arkadaşlar 2016 yılında olan kısaca anlatayım bütün basta yazdıklarım aynı işlemler yapıyorsn hemşire doktor yanına girin diyor doktor bakıyor işte sonra hemşireye geri gönderiyor 2 elin baş barmağına kırmızı renkte mühür gibi şeye batırıyorsun kağıda parmak bastıyorlar neyse yine kurul giriyorsn ordada parmak basıyorsn yine ön rapor alıyorsn(( barışta askerliğe elverişli değildir seferberlikte görev yapar ))) şubeye getiyorsn şubeye sana bir takım işlemden snra askerlik durum belgeisini veriyor ve işlem tamam bu kdar
Arkadaslar ben su anda hava degisiminde askerim. Süreç cok farkli islemeye baslamis. Hastaneden askerlik subesinden askerlige elverisli olup olmadigini sormasi gerekiyormus hastane askerlik subeside veremiyoruz oyle bi yazi diyor. Ortada kaldik OturanBoğa yorumlarinizi bekliyoruz
Bende orta derece pectus excavatum var. Doktora sordum bu ameliyata askeriye izin vermiyor dedi. Bunun asli astari nedir bilen var mi?
Herhangi bir nedenden dolayi hava değişimi alıp sonra uyum sorunu nedeniyle hastaneye gitsem hastanenin verdiği sonuç veya rapor geçerli olur mu? Sonraki işlemler ne olur? Teşekkürler.