Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Madde bağımlılığından heyete çıktım..?

Kaan abi bişey sorucam kıta anket ve işlevsellik acemi birliğinde hazırlanıp usta birliğine gönderiliyor değilmi yani usta birliğinde yeni bi kıta anket ve işlevsellik formu yazılıyormu

En son nerde askersen orda yazılır, Acemi birliğinden usta birliğine evrak yollamazlar, Sen sakin ol ve pazartesi sonuçları göster Seni tekrar yatırabilirler.ayrıca kurallara uymayı unutma...

Öncelikle günaydın kağan abi ve bülent abi 30 gün daha hava değişimi aldım peki şimdi ne olucak hava değişimi bitiminde kıtasına katılmasına şikayetinin devamı halinde sırali sicil amirleri tarafından sevki uygundur diyor

30 gün sonunda bir 30 gün daha hava değişimi alma ihtimalin yüksek. Sonuç olarak muafiyet alacaksın gibi...

Merhaba kardeşim...Aslında bu siteye daha girmeyi düşünmüyordum ama bir an seni hatırladım cevap beklediğini düşünüp girdim....Şimdi ben sana zaten ilk başlarda direkt birliğine yollarlar demiştim Hatta bana kızanlar olmuştu.direkt çürük verirler diye sana ümit verenlerde olmuştu, yok kardeşim olmaz öyle şey, neticede çürük alırsın diye düşünüyorum ama bayağı bir uğraşacaksın Bu konuma birazda kedin getirdin bu durumu..neyse kısaca özetliyelim..

bundan sonraki süreç söyle olacak 30 günlük hava değişimi bitince adam gibi birliğine teslim olacaksın.Orda senden sorumlu komutanın her kim olacaksa ona hasta olduğu söyleyip hastaneye sevk alacaksın Hastaneye gidince orda durumu doktorla paylaşacaksın Doktor senden işlevsellik formu isteyecek...bu formu tekrar doktora götüreceksin komutanlarının görüşü ne ise doktorlarda ona göre bir karar verecek, kısaca bundan sonra ki işlemlerini birliğinden yapacaksın...DİPNOT
Hava değişimi bitiminde kesinlikle birliğinde ol.
İzinleri suistimal etme.

Alkol ve kimyasal kullanımına biran önce son ver Aksi halde askerliğin bitmez..benim diyeceklerim bu kadar...

f43 uyum bozukluğundan 2. hava değişimini verdiler ne olacak BÜLENT ABİ

öncelikle selamun aleyküm bülent abi bazı konu başlıkları altında yorum olarak soruyorum fakat siliniyor
sorum şu şekilde abi acemi birliğindeki kavgadan dolayı f43 uyum bozukluğu tanısı ile 21 gün hava değişimi verip gönderdiler kendi memleketimde hava değişimi bitiminde askerlik şubesinden sevk alarak piskiyatri polikinliğine muane olmaya gittim sıkıntılarımı anlattım beni piskiyatri servisine yatırdı yatış kağıtlarım hepsi mevcut ama izini süitimal ettiğim için taburcu ettiler ametem testi istediler madde kullandığımı sadece esrar içtiğimi kendim belirttim zaten test sonuçlarıda o şekilde oldu bana 2 tane ilaç yazıp 30 gün daha hava değişimi verdi doktora belirttim kıta anket formumu ve işlevsellik formumu isteyin ben askere gidemem sorunlarım var dedim heyet olayı olursa isticez zaten dedi şimdi hava değişimi süremin bitmesine az kaldı tekrar gidip sevk almalımıyım burdan bu işlemler için uğraşmam doğrumudur yoksa usta birliğime katılıp oradamı devam etmem lazım bu sürece ne yapıcam bilmiyorum ne olur muaf olurmuyum ne olur bişey söyle abicim fikri olanlar yardımcı olsunn

Öncelikle BÜLENT abim olmakla tüm blog üyelerimize teşekkür ediyorum

derdiçok07

Birliğine gitmeden muafiyet kolay olmaz. Ama bence şansını dene. Rapor süresi bitmeden yine hastaneye gidip heyete çıkmak istediğini söyle doktora. Bakalım ne diyecek. Eğer kıta ket formunu isteyelim de heyete çık derse ne ala. Aksi halde usta birliğine gidip orada heyete sevk alırsın...

muaf olma durumum varmı abi peki ya valla gidebilicek gibi değilim şurdan otobüse binsem aklım hep burda kalıcak sıkıntılar bitmiyor abi ya oraya gidince muafiyet vermeyip askerlik yaptırabilirlermi 2 kere hava değişimim var acemi birliğindeki olan olaylar belli ilaç kullandım ametem sonuçları belli ilaçların yüksek dozunu talep edicem 1-2 gün içinde gidip

derdiçok07

Sıkıntılarından ziyade bu sıkıntıların sağlığında yol açtığı hasara bakarlar kardeşim. Psikiyatrik değerlendirmenin amacı bu tespitleri yapmaktır.

derdiçok07

:):):):):):):):):):)

Bunu buradan nasıl söyleyebiliriz kardeşim. Ama iki defa rapor verilmişse bir sonrakisinde heyete sevk ve muafiyet beklentisi bence gayet de gerçekçi. Sakin kalmaya çalış, süreç ilerleyecek ve sonucu göreceğiz...

Ben gata da yattığımda 20 gün hava değişimi almıştım aslında 30 gün veriyorlardı almadım , çünkü 30 gün hava değişimi alanlar çürüğe atılıyor

Bülent abiiiii acil cevabını bekliyorum güzel abilerim

Komtan aradı sabah hava değişimi parasını yatırmak için naptın aef aldınmo diye sordu komutanım usta birliğimde alıcam dedim oda ordan almaya çalış git tekrar sevk al dedi çünkü ben daha evraklarını usta birliğinr göndermedim göndersem 1 ayı bulur orda rezil olursun boşuna gitmiş olursun dedi ne demek istedi anlamadım komutan bile elverişsizdir alıcağım kanaatinde abi sence tekrar burdan sevk almalımıyım OturanBoğa

komutanının dediği gibi usta birliğine gitmeden yenidenn sevk almaya çalış ondan sonra muaf verirler zaten

burdan hastaneye sevk alırım askerlik şubesindekiler bile sorunlarımı biliyor yardımcı oluyorlar si saolsun ama işte bugün hava değişimini imzalatmak için gittim doktor ben hava değişimi bitiminde kıtasına katılmasına yazdım oraya dedi ya kafayı yicem ben hastaneye sevk alsam doktor bendeki evraklara göre hareket etmek zorundamı yoksa bi yazı yazıp usta birliğine katılcaksın diyip gönderebilirmi komutan bile dedi inanmazlarsa beni arasınlar kıta anket ve işlevselliğini istesinler dedi usta birliğine gidersen boşuna gidersin dedi

elimde ametem testi var yüksek miktrarda thc çıktı hastane yatışım var piskiyatri ilaçları kullanıyorum şuan doktor kıta ve işlevsellik formunu istemek zorundamı

Allah rızası için acil yardım şırnakta askerim

Öncelikle selamun aleyküm kağan abi ve bülent abi ben ankarada acemi birliğinde bi olaya karıştım ve yapmadığım halde adam öldürmeye teşebnüsten mahkemeye verildim acemi birliği bitmeden Olayın ertesi günü albay bunların birini şırnağa birini hakkariye gönderin burda durmasınlar dedi ve komutanlar kıta anket ve işlevsellik formunu boşluksuz doldurarak bizi hastameye götürdü uyum bozukluğundan 21gün hava değişimi verildi

hava değişimi bitiminde askerlik şubesinden tekrar sevk alıp hastaneye gittim piskiyatri bölümünden muane olup önce epizodlar deftesip tanısı ile hastane piskiyatri servisine yatışım yapıldı ve izin suitimalinden dolayı aynı gün taburcu edildim ve 30 gün f43 uyum bozukluğundan hava değişimi aldım hava değişimi bitiminde şırnağa usta birliğime gidicektim fakat bölük astsubayım sen oraya boşa gidersin git tekrar sevk al dedi dediği gibi hava değişimi bitiminde tekrar sevk aldım ve doktor önce ilaç yazdı usta birliğinde kullan dedi gidemiyorum ailevi büyük sorunlarım var beni suçsuz yere adam öldürmeye teşebbüsten yargılıyorlar dedim ve yatışımı yaptı şuan hastamede yatıyorum geçen gün sana rapor veeririim ama altına ehliyet alamaz diye not düşerim kendi kafana sıkmış olursun dedi benim hayatım zaten maf oldu dedim sen düşün kararını ver dedi ve bir sonraki gün ilaçlarla askerlik yaparsın dedi yarın tekrar yanına çağırdı beni tekrar giidicem annemle beraber .

Annem ve ablamla beraber yaşıyorum 13 yaşında kimsesiz kalıp uyuşturucu batağına düştüm şuam annemimde ablamında kocası cezaevinde ablam kötü bi kansere yakalandı ve bu kansere yakalanan çoğu kadınlar hayatını kaybediyor iyice piskolojim bozuldu dışardan bakınca efendi temiz duruyodum deli değilim ama beynimin içinde birsürü şey var moral olarak çok kötüyüyüm anmeme ablama yeni kavuştum onları kaybetme korkusu var suçsuz yere adam öldürmeye teşebbüsten yargılanıcam ve kendimi ispat edebileceğim hiç bir kanıtım yok kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama annemi ablamı yanlıZ bırakmaktan korkuyorum ne olur ne biter bana akıl verin dış görünüşüm iyi diye doktor senin piskolojim yerinde diyip askere gönderebilirmi burdan alıcağım rapor askerdeki olan olayın mahkemesinde çok işime yarıcak

Üst Alt