Merhaba kardeşim...Aslında bu siteye daha girmeyi düşünmüyordum ama bir an seni hatırladım cevap beklediğini düşünüp girdim....Şimdi ben sana zaten ilk başlarda direkt birliğine yollarlar demiştim Hatta bana kızanlar olmuştu.direkt çürük verirler diye sana ümit verenlerde olmuştu, yok kardeşim olmaz öyle şey, neticede çürük alırsın diye düşünüyorum ama bayağı bir uğraşacaksın Bu konuma birazda kedin getirdin bu durumu..neyse kısaca özetliyelim..
bundan sonraki süreç söyle olacak 30 günlük hava değişimi bitince adam gibi birliğine teslim olacaksın.Orda senden sorumlu komutanın her kim olacaksa ona hasta olduğu söyleyip hastaneye sevk alacaksın Hastaneye gidince orda durumu doktorla paylaşacaksın Doktor senden işlevsellik formu isteyecek...bu formu tekrar doktora götüreceksin komutanlarının görüşü ne ise doktorlarda ona göre bir karar verecek, kısaca bundan sonra ki işlemlerini birliğinden yapacaksın...DİPNOT
Hava değişimi bitiminde kesinlikle birliğinde ol.
İzinleri suistimal etme.
Alkol ve kimyasal kullanımına biran önce son ver Aksi halde askerliğin bitmez..benim diyeceklerim bu kadar...