Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim, sürekli ağlıyorum, intihar düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum?

İlk defa giriyorum heyete çok kötü durumdayım sonuç kesin muafiyetmi olur

Büyük ihtimal muafiyet olacak. Sıkma kendini sakın.

İçeri girdiğimde sadece 1 tane doktor vardı psikiyatri polikinliğindeki doktorların hepsi izinli kağıda birşeyler yazdı ve 4 4 buçuk gibi sonucu al dedi heyet 1 doktorla oluyormu

Onu bilmiyorum bizi haberdar et heyet sonucu ne olacak

Dangertime

keşke bizde askerlik yapabilseydik.O kadar çok istedim ki askerlik yapmak ama nasip olmadı bak ne güzel askerlik yapıyorsun daha ne istiyorsun allahtan senin durumda olmak isteyen o kadar çok kişi varki haline şükret askerlik yapabilecek sağlığım olsa idi 3 yıl yapmaya razıydım.Bak çocuklarına askerlik fotolarını göstereceksin bana soruyorlar baba senin askerlik fotuların neden yok..şansını iyi degerlendir çıkar içindeki şeytanı sanırım askerde çarpıldın..dua et geçer

Herkese iyi günler heyete 1 doktor girdi hastanedeki diğer doktorların hepsi izinliydi ve sonucum barışta askerliğe elverişli değildir savaşta görev yapar oldu yaptığım askerlik günlerinin ücretini geri veriyorlarmı bana bir bilginiz varmı
Muafiyet konusunda soracağı soru olanlara elimden geleni yaparım

Bendede aynı sorun var benim tanı f43.2 uyum bozukluğu 3 defa hava değişimi aldım 15+10+30 yarın hastaneye gideceğim kıta kanaat fırmuna elverişli yazsa bile komutan doktor çürük verebiliyor mu

Sizce yarın sonuç ne olur

Kardeşim o doktoruna bağlı benim kıta anket formumda askerlik yapar yazıyordu ilk görüşmemden sonra kıta anket formu istemedi doktor sevklerimide askerlik yaptığım ildeki askerlik şubesinden alarak gittim birliğime gitmek istemiyordum askerlik yapar yazısına rağmen verdi ama 10 gün hastane yatışım vardı benim 90 gün hava değişimine çıktım

Dangertime

Hayırlı olsun Allah senin yüzüne güldü bak.. Kurtuldun askerlikten :) Hayatında başarılar.. Asıl askerlik şimdi başlıyor.

Üst Alt