Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğe elverişli değildir raporu alanlar..?

Gecen sene askerde rahatsız lik gecirdim geçici uyuşmazlik felc gibi bir rahatsızlık oldu sol tarafimda ve asker lige el veriş li değil dir raporu aldim ama su anda iyiyim herhangi bir sıkıntim yok maaş veya tazminat türü birseyler alabilirmiyim

bende askerliğe elverişli deil rapor aldım ama kuruş vermediler

Arkadaşlar bu raporla herhangi ücret almanız mümkün değildir. Bildiğim kadarıyla ancak askeriye'de kadrolu memur olup işi dolayısıyla bir rahatsızlık yaşanırsa tazminat alınabilir. O yüzden para almak için zorlamayın. :)

Eskerliğe elverişsiz raporuna vazife malülü aylıgı

burock

.....askerde elverişsiz raporu alanlar vazife malülü aylıgı alabiliyor. pirimsiz aylıklar daire başkanlıgını arayın bilgi alın. rapor oranına göre maaşa bağlanıyorlar. lütfen haklarınızı arayın... sevgi ve saygılarımla. ALLAHA EMANET OLUN. GEÇMİŞ OLSUN....

askerliğin sebep ve tesiri ile de olsa ona da bi kulp takılıyor haklar verilmiyor

mrhawk

selam ve sevgilerle ben sgk ya müracaat ettim 1 ay içerisinde bana emekli sicil numarası verdiler. askerlik şubemden evrak istemişler ve benide bilgilendirdiler. sayın Av.Mehmet Yaşar ŞAHİN. şimdi emekli sicil numaramı verdilerse aylık bağlanma olasılığı nedir. rica etsem bilgi verirmisiniz.

mountaineer

Şöyle ki sgkya müracaatınız sonrası sicil numarası verilmesi size kesin olarak emekli aylığı bağlanacağı anlamına gelmemektedir.Eğer yaralanma olayınızda askerlik görevinin sebep ve tesiri varsa ve gerekli sakatlık oranı verilmiş ise tarafınıza vazife malulü emekli aylığı bağlanır.

Av.Mehmet Yaşar ŞAHİN Bey rapor oranı yok askerliğe elverişli degildir raporunda bir oran yoktur. Sadece 15/B/F2 YAZIYOR.TANIDADA' BİR HECMEDEN FAZLA TEKRARLAYAN PSİKOTİK BOZUKLUK (AYIRT EDİLEMEYEN TIP) SADECE BUNLAR YAZIYOR. SİVİL HAYATTADA %80. RAPORUM VAR ŞİZOEFEKTİF BOZUKLUK. BU RAPORUDA GÖNDERDİM. SİZCE EMEKLİ OLABİLİRMİYİM MAAŞIN BAĞLANMA OLASILIĞI VARMI. SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ALLAHA EMANET OLUN. HERKESE SAYGI VE SEVGİLER.

mountaineer

Bir önceki yazımda da belirttiğim üzere bünyesel hastalığın askerde ortaya çıkması sonucunda vazife malulü aylığı bağlanmaz askerlik görevini yaparken meydana gelen rahatsızlığın askerlik görevinin sebep ve tesiri ile meydana gelmiş olması lazım bununla beraber sgk ve AYİM özellikle psikolojik rahatsızlıklarda oldukça katı davranmaktadır o yüzden çok umutlanmamanızı öneririm
umarım hakkınızda hayırlısı olur...
Teşekkürler

Ilginiz için tşk ederim. Sgk yetkilisi baglandığını söyledi. Bu yeni bir kanunmuş. Umarım herkes iĆin hayırlısı olur. Benim hiç sıgortam yok. Sigortası olmayanlar için onaylanmış bir konun oldugunu söylediler. Herkese saygı ve sevgiler. Allaha emanet olun..

Bende askerlik süresi içinde bi uzuvum alınarak elverişsiz raporu aldım..Sgk ya 3 defa dilekçe yazdım ama karşılığında red cevabı geldi..

iYİ de arkaaşlar ben de askere giderken sağlam raporu verdiler ama askerde NEVROTİKL ADAPTASYON BOZUKLUĞU KRONİK NİTELİK KAZANMIŞ diye düzenlenen bir rapor la askerliğe elverişli değildir diye rapor verdiler bu meyanda beniöm de böyle bir hakkım olması gerekmez mi ne yapmam gerekir beni bilgilendirir misiniz?

askerliğe elverişli olmıyan kişilere maaş bağlanıyor mu ?

ahmetak

Hayır. Ne zaman ki sakatlanmanın nedeni askerliktir, o zaman bir maaş/tazminat hakkı söz konusu olur

6 ay sonra gelir kardeş

Askerde mi AED aldın yoksa askerliğe gitmedenmi aldın

barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir raporu aldım

Son düzenleme:
Üst Alt