Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için 1 yıl erteleme almıştım ama şimdi erkenden askere gitmek istiyorum..?

karatünel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba agustos da askere gitmek icin basvuru yapmıstım ama kullandıgım psıkıyatrık ılaclar yuzunden 1 yıl erteleme verdiler 2020 ağustosa. ılaclar eczanelerden recetsız dahı alınabılen herkese yazılan sıradan ılaclar. simdi ben ilacları bıraktım uzun suredır ıcmıyorum bır sorunum kalmadı varken de cıddı seyler degıldı ergenlıkten kaynaklı ruhsal rahatsızlıklar ıste. her neyse bu hafta doktoruma gıdıp dosyamı kapatmasını tedavı oldugumu duzeldıgımı soyleyecegım. bunları yaptıktan sonra hastaneye sevkimi isteyip tekrar kurul vs dolasıp saglam raporu alıp mayıs da askere gıtmek ıstıyorum bunu yapabılır mıyım arkadaslar ? ılla kı agustosa kadar bekleyecek mıyım bılgısı olan yardımcı olabılır ıse cok sevınırım tesekkurler. İlaci en son kasim da aldigim gozukuyor tanilar sosyal fobi ve depresyon.

Bu soruyu bende merak ettim bilir biri cevaplarsa aydınlanabiliriz.

karatünel
Ertelemeler genellikle günü gelmeden bozulmuyor,hekim insiyatif kullanabilir bunun önü açık bırakılmıştır.
Gelişmeleri yazın/Geçmiş olsun...

hekime heyete sağlık kuruluna çıkmak için askerlik şubesinin sevk etmesi mi gerekiyor belge falan mı gerekiyor nasıl hekim karşısına çıkabiliriz ?

Üst Alt