Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik için 1 yıl erteleme almıştım ama şimdi erkenden askere gitmek istiyorum..?

karatünel

Yeni Üye
arkadaslar merhaba agustos da askere gitmek icin basvuru yapmıstım ama kullandıgım psıkıyatrık ılaclar yuzunden 1 yıl erteleme verdiler 2020 ağustosa. ılaclar eczanelerden recetsız dahı alınabılen herkese yazılan sıradan ılaclar. simdi ben ilacları bıraktım uzun suredır ıcmıyorum bır sorunum kalmadı varken de cıddı seyler degıldı ergenlıkten kaynaklı ruhsal rahatsızlıklar ıste. her neyse bu hafta doktoruma gıdıp dosyamı kapatmasını tedavı oldugumu duzeldıgımı soyleyecegım. bunları yaptıktan sonra hastaneye sevkimi isteyip tekrar kurul vs dolasıp saglam raporu alıp mayıs da askere gıtmek ıstıyorum bunu yapabılır mıyım arkadaslar ? ılla kı agustosa kadar bekleyecek mıyım bılgısı olan yardımcı olabılır ıse cok sevınırım tesekkurler. İlaci en son kasim da aldigim gozukuyor tanilar sosyal fobi ve depresyon.

karatünel
Ertelemeler genellikle günü gelmeden bozulmuyor,hekim insiyatif kullanabilir bunun önü açık bırakılmıştır.
Gelişmeleri yazın/Geçmiş olsun...

hekime heyete sağlık kuruluna çıkmak için askerlik şubesinin sevk etmesi mi gerekiyor belge falan mı gerekiyor nasıl hekim karşısına çıkabiliriz ?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri