Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askerlik işlemleri için sevk edildiğim hastanede işlemler kaç gün sürer?
eğer çok şanslıysan ve doktorların mutlu günündeyse ve az sayıda poliklinik muayenesi ve tetkik yapılırsa en önemliside imzalar zamanında atılırsa bir ihtimal 3 günde biter işin heyete girersin diğer türlü 5-6 gün en erken
gata haydarpaşada benim işlemlerim 25 gün sürmüştü çok yoğun olursa 1 ay yada 1,5 ay sürebilir ama sana tavsiyem ne kadar erken gidersen okadar işlemlerin hızlı yaparsın bir celp dönemlerine dikkat et ozaman daha çooooook uzun sürer çünkü yığılma oluyor herkesi askeri hast sevk ediyolar bu ayrımlara dikkat et
arkadaşa katılıyorum hocam celp dönemleri çok yoğun bide hastalığa bağlı olarakda değişiyor tabi mesela ben sadece hematoloji polikliniğinde muayene oldum işlemlerim 5 günde bitti diğer türlü 7-8 poliklinikten muayene olan kişilerde var hocam sen hesapla artık umarım çabucak halledersin işlerini
hocam ben geçen hafta salı başladım işlemlere işte bugün bitirdim celp dönemleri ne zamanlar bilmiyorum ama şubatta var galiba bir an önce başla derim sonuçta başlamazsan bitiremezsin