Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik işlemleri için sevk edildiğim hastanede işlemler kaç gün sürer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EHN1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EHN1905

Üye
Merhaba, arkadaşlar 70derece skolyoz hastasıyım hastaneye yani gümüşsuyu asker hastanesine sevkim durumunda işlermler kaç gün sürer 3 günde bitermi?

eğer çok şanslıysan ve doktorların mutlu günündeyse ve az sayıda poliklinik muayenesi ve tetkik yapılırsa en önemliside imzalar zamanında atılırsa bir ihtimal 3 günde biter işin heyete girersin diğer türlü 5-6 gün en erken

EHN1905;

gata haydarpaşada benim işlemlerim 25 gün sürmüştü çok yoğun olursa 1 ay yada 1,5 ay sürebilir ama sana tavsiyem ne kadar erken gidersen okadar işlemlerin hızlı yaparsın bir celp dönemlerine dikkat et ozaman daha çooooook uzun sürer çünkü yığılma oluyor herkesi askeri hast sevk ediyolar bu ayrımlara dikkat et

marto1;

arkadaşa katılıyorum hocam celp dönemleri çok yoğun bide hastalığa bağlı olarakda değişiyor tabi mesela ben sadece hematoloji polikliniğinde muayene oldum işlemlerim 5 günde bitti diğer türlü 7-8 poliklinikten muayene olan kişilerde var hocam sen hesapla artık umarım çabucak halledersin işlerini

hocam ben geçen hafta salı başladım işlemlere işte bugün bitirdim celp dönemleri ne zamanlar bilmiyorum ama şubatta var galiba bir an önce başla derim sonuçta başlamazsan bitiremezsin

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri