Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muayenesindeki karara itiraz etme şansım var mı?

Mayıs gibi askere gidiyorum!

İyi akşamlar arkadaşlar anksiyete bozukluğu sebebiyle ilaç tedavisi görüyorum ve hakkımda askerliğe elverişlidir kararı verildi acaba askerde anksiyete bozukluğu olan kişilere ne iş yaptırıyorlar nöbet tutmaktan muaf olabiliyor muyum cevaplarsanız sevinirim ..

Askerliğe elverişlidir, komando olamaz?

Merhaba arkadaşlar anksiyete bozukluğu sebebiyle heyete girdim ve heyet askerliğe elverişlidir, komando olamaz kararı verdi acaba bu acemi ve usta birliğinin doğuya çıkmayacağı anlamına geliyor?

cem_beyy
Doğuda sadece komando birlikleri yok diğer sınıf birliklerde var karar öyle yorumlanamaz ayrıca doğu harici yerlerdede komando birlikleri var.

cem_beyy
Bu tamamen ordaki komutanınla alakalı olabilir neden olmasın acemilikte olmaz ama orda tuttururlar nöbet ordaki nöbet alışma için zaten boş depolarda nöbet tutturuyorlar mermi bile vermiyorlar.
Askerlik eskisi kadar zor değil endişe etme çok rahat askerlik yapılan yerler var dua et Allah yardım etsin Allah vicdanlı insanlar çıkarsın karşına yer önemli değil önemli olan insan istanbulda yaparsın kötü insana denk gelirsin cehennem olur hayatın doğuda yaparsın şeker gibi komutana denk gelirsen gelmek istemezsin oradan.

Askere gidenler bakabilir mi?

Mayıs ayında askere gidiyorum anksiyete bozukluğu var ilaç kullanmıyorum ama bana orda ne iş yaptırırlar nöbetten muaf olurmuyum birde hafta sonları askerde eğitim oluyormu yoksa izinli mi olunuyor?

cem_beyy, asker de yata yata askerlik yaparsın canını sıkma. Gidersin doktora alırsın istirahat yatarsın. Durumunu anlatırsın nöbet , silah vs alırlar.

Anksiyete bozukluğu var askerde rdm mi olacam?

Hepinize merhaba arkadaşlar mayıs haziran ayında nasipse askere gideceğim panik atak anksiyete bozukluğu hastasıyım fakat ilaç tedavisi görmüyorum acaba askerde beni rdm ye mi alırlar orada mı görev alırım acaba?
OturanBoğa

Askerliğini rdm olarak yapan varmı?

Hayırlı cumalar cümleten acaba anksiyete bozukluğu yada diğer sebeplerden ötürü askerliği rdm olarak yapan varmı?

Askerliği rdm olarak bitiren varmı?

Hepinize iyi akşamlar aranızda askerlik görevini rdm olarak bitiren varmı acaba?

Üst Alt