Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik sağlık kontrolünden sonra muafiyet alamazsam tekrar tecil ettirebilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mincikci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mincikci

Yeni Üye
Merhaba. Ben bu Haziran ayında üniversiteden mezun olacağım. Üniversite mezunu olduğum için askerliğimi 2 yıl tecil ettirme hakkım var. Fakat geçirdiğim sağlık sorunları yüzünden askerlikten muafiyet alma ihtimalim var. Benim sorum şu, mezuniyetten sonra askerlik işlemlerini başlatıp sağlık kontrolüne girersem ve muafiyet alamazsam 2 yıllık tecil hakkımı o andan sonra kullanabilir miyim yoksa askerlik işlemlerini başlattıktan sonra 2 yıllık tecil hakkım yanıyor mu? Teşekkürler.

Selamlar ,

Askere gitmene engel bir durum var ise tecil etmene gerek yok bence. İyice araştırıp rahatsızlığından muafiyet veriliyor ise onu yap. Tecil edip 2 sene sonra uğraşma bence.
Askerlik dönemi geldiğinde şubeye gidip durumu iletiyorsun. Aile hekimine oradanda hastaneye sevk ediyorlar.
Ama dediğim gibi rahatsızlığın gitmene engel ise tecil ettirmeden yap. Muafiyet konusu yoksa tecil ettir başın ağrımasın.

Benim ortopedik rahatsızlığım var benim dönemimde şube direk Haydarpaşa gataya sevk ettiler. 1 ay içinde muafiyet aldım. Benim durumum bariz belli sol el ve her iki ayakta sorunum vardı. Gitmek istedim yine göndermediler :)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri