Öyle yaptıkça başı filan ağrımayacak arkadaşım sizin zihniyetiniz yüzünden bugün komutanlar bu kadar askeri ezebiliyor.Devletin bir şikayet merkezi var adı Bimer yazılanlar direkt olarak ilgili kuruma aktarılıyor.4 yıllık mezunun bir zahmet emrine girecek tabi genelde 4 yıllık mezunları kısa dönemse çavuş,uzun dönemse asteğmen yapıyorlar bunu da biliyorsun.Bu hata filan da değil üstüne üstlük bu kalemin kılıçtan keskin olmasıdır.Ülkede çoğu insan böyle harcanmıyor çoğu okumuş insan şekil 1-a da görüldüğü üzere deforme ediliyor askeriyede.Affına sığınıyorum 2 koyun versen güdemeyecek adamları komutan diye askerin tepesine dikersen olacağı budur.Tabiki öyle nitekim uzun dönem olan elemanlardan birisi bana ahkam kesmeye kalktı azımsadığımdan değil yanlış anlama çöpçüye de saygım var herkese de ama devlet bana okuduğum ekstra 4 yıl için bu hakkı tanıyorsa kardeşim kesip sesini oturacaksın oturduğun yerde.İyi anasını satayım komutanın dediği her söz mantıksızda olsa cahillik belirtisi de olsa kabul edilsin hatta ve hatta koca okyanusu bir tek şişe kapağıyla diğer tarafa boşaltacaksın dese ona da eyvallah çekeceksiniz insaf yahu..!Askerliğinde bir haysiyeti bir onuru var,komutansın diye hangi hakla işkence edersin.O komutan doğudaki askere batıdaki askere davranabildiği gibi davranabiliyor mu?Kusura bakma ama SIKAR..!