Normal üstü zekaya sahibim
Babam kolunu sallarken yürürken sadece koluna bakıyorum. Motor videosu izlediğimde ise tekerleğe kitleniyorum.
Yüz ifadem mimiklerim çok kısıtlı.
Sadece kalıp ezbere esprileri anlıyorum.
Birisi benden hoşlanıyor ve flört ediyorsa anlayamıyorum bu yüzden 3 tane kız kaybettim bana sırılsıklam aşıktılar.
İnsanların ve hatta bile
babamın annemin gözünün
içine bile bakamıyorum.
Birine selam vermemek için
gözüm hep aşağıda.
Yurt odamdaki arkadaşlarım bana
"resmi çocuk" lakabı taktılar.
Sesim çok monoton.
Yürüyüşüm robot gibi ve garip yürüyorum.
Bana okuldaki arkadaşlarım "robocop" derdi. Bir insanın canını yaksam bile anlayamıyordum genel bir empati eksikliği var. Samimi ilişkilerden kaçıyorum.
Annemle konuşurken hep tek taraflı konuşma yapıyorum. Konuları hep bildiğim yere çekmeye çalışıyorum.
Küçükken mason RC araba bilgisayar oyunlar gibi bazı konulara saplantılıydım.
Şuan ise Arıcılık Hayvancılık gibi şeylere saplantılıyım. Hiç durmadan 8 saat aynı Arıcılık videoları izleyebiliyorum.
Rutinimin dışına çıkınca stresleniyorum.
İnsanların içinde çok heyecanlanıyor
sosyal fobim var. İnternetten aspie quiz diye 100 soruluk testten 200 de 184 yaptım.
Telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum.
Konuşmayı da sevmiyorum.
Soru sormak isteyen varsa sorabilirsiniz her soruya açığıö
Babam kolunu sallarken yürürken sadece koluna bakıyorum. Motor videosu izlediğimde ise tekerleğe kitleniyorum.
Yüz ifadem mimiklerim çok kısıtlı.
Sadece kalıp ezbere esprileri anlıyorum.
Birisi benden hoşlanıyor ve flört ediyorsa anlayamıyorum bu yüzden 3 tane kız kaybettim bana sırılsıklam aşıktılar.
İnsanların ve hatta bile
babamın annemin gözünün
içine bile bakamıyorum.
Birine selam vermemek için
gözüm hep aşağıda.
Yurt odamdaki arkadaşlarım bana
"resmi çocuk" lakabı taktılar.
Sesim çok monoton.
Yürüyüşüm robot gibi ve garip yürüyorum.
Bana okuldaki arkadaşlarım "robocop" derdi. Bir insanın canını yaksam bile anlayamıyordum genel bir empati eksikliği var. Samimi ilişkilerden kaçıyorum.
Annemle konuşurken hep tek taraflı konuşma yapıyorum. Konuları hep bildiğim yere çekmeye çalışıyorum.
Küçükken mason RC araba bilgisayar oyunlar gibi bazı konulara saplantılıydım.
Şuan ise Arıcılık Hayvancılık gibi şeylere saplantılıyım. Hiç durmadan 8 saat aynı Arıcılık videoları izleyebiliyorum.
Rutinimin dışına çıkınca stresleniyorum.
İnsanların içinde çok heyecanlanıyor
sosyal fobim var. İnternetten aspie quiz diye 100 soruluk testten 200 de 184 yaptım.
Telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum.
Konuşmayı da sevmiyorum.
Soru sormak isteyen varsa sorabilirsiniz her soruya açığıö