Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astım hastalığına hangi oranda işgücü kaybı oranı verilir?
Anladım umut kardes bugün girdim Suat seren göğüs hastanesinde bana symbicort yazdı ve 1 ay sonra tekrar gel dedi eğer sft sonucun yine aynı çıkarsa astım teşhisi koyucam dedi kroniklesmis gibi dedi ayriyetten 1 senedir kronik major depresyon teshisim var raporlu ilaç kullanıyorum cidden yokuş bile çıkamıyorum rapor mu alsam diye ciddi ciddi düşünüyorum
20 yıldır kronik aslım bronşit hastasıyım .ventolin devamlı daraldığımda kullanıyorum bazan de bağlam sökücü ilaçlar kullanıyorum.kan değerlerim bazen kötü çıkıyor. Özürlü oran ne alirim
azaraks25 mrb
geçmiş olsun engelli oranı belirlenirken solunum fonksiyon testini değerlendirerek doktor oran belirler mevcut elinizde sft testinizdeki fev1 ve fvc değerlerini belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışırız.
ahmet3313mrb
Göğüs hastalıklarında engelli oranını
belirlerken solunum fonksiyon testine göre engellik oranını belirlenir
sft testiniz var ise
Fev1 ve fvc değerlerini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım size.[
Merhabalar astım ilaçları kullanmaya başladım varolan hastalıklarından dolayı endokrinden 40 onkolojiden 20 oranında raporum var peki astımdan dolayı bir rapor alabilir miyim alırsam yüzde kaç https://i.imgyukle.com/2019/07/20/ktnrfR.jpg
Anlamadım hangi değerler önemli yeni astım teşhisi konuldu
Sft sonucuna göre oran veriyorlar az etkilenmeye bile /40 veriyorlar ben geçen sene 1yıl gwcerli 40 oran aldım fakat sonra hiç alamadım hastane hastane degişitor sanırum
Alerjik astımdan %20 aldım fakat varis,kronik ürtiker, sağ el beşinci parmakta iş kazası sonucu hasarım var ve 2 tane bel fıtığı teşhisi konuldu. Aldığım raporu itiraz etsem % kaç alırım sizce.
Sft testindeki değerlere göre oran veriyorlar. Rapora itiraz ettim ankilozan spondilit rahatsızlığımda var tekrar heyete gircem bakalım bu kez % kaç alacağım
Arkadasim ilk once gecmis olsun bende astim var doktor kan gazi ve akciger rontgeni istiyor kullandigin ilaclari degerlendiriyor veriyor ben %20 aldim 4 gun once
Valla sana yaşadığım bir olayı anlatıyım.Benim sağ gözüm hiç görmüyor ve %50 rapor verdiler,sonradan nedense onu %47 oranına düşürdüler.Eskiden rapor almak biraz daha basitti ancak artık almak imkansız hale geldi gibi bişey.Bizim arkadaşın kolunda sorun vardı elini kullanamıyor,arkadaş rapor almaya gitti demişler 2 kolun kopsa anca %40 rapor alırsın.