Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atak geçirdiğinde ailem ve yakınlarım bunlar hep asosyallikten oldu diyor!?
Sanrı rahatsızlığına kapılmıştım tüm kuzen ve akrabaları sizler benim twitter da eskiden yazdığım mesajları biliyorsunuz diye darlıyordum birisi var diyordum herkese yazdığım mesajları yayıyor engel olun falan diye diretiyordum çünkü bana işitsel sesler geliyordu komşulardan ordan burdan meğerse birisi kendisi hakkında bir şey anlatırken zihin convert edip bana benim düşüncelerim ile alakalı olaylar yaratıyor ve ben onu o şekilde algılıyormuşum yani muhtemelen bu şekilde.
selinpelin
Banada benzer söylemler söylendi,Fakat bunu söyleyen insanların bilmediği şey bu rahatsızlıklar psikolojik değil,beyin kimyamız bozuk,evet bu tarz olaylar atakları arttırır ama başlı başına bu rahatsız olmamıza sebep değil.
yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan misali bişey.beyin hormonlarımız bozuk olduğu için asosyalleşiyoruz asosyalleştiğimiz için beyin kimyamız bozuluyor desek yeridir