Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama Bekleyen Arkadaşlar Müjde! Bakan Faruk Çelik Açıkladı: Bir Atama Daha Yapacağız

derderbo

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Atama bekleyen değerli engelli kardeşlerim dün akşam TGRT de bir programa çıkan ç.s.g.b nı Faruk Çelik bu sınavla engeç OCAK 2014 e kadar bir atama yapacağız dedi.
Kadro sayısı olarak 16 binleri telafuz etti.

Kaynak;Memurlar net Engelli memurlar kategorisi.

Hepinize hayırlı olsun

Umarım doğrudur.. eğer doğru ise. 71 Lise Puanı ile atanırım dıye ümit ediyorum..

Bir atama daha olacak bundan şüphen olmasın lise puanlar 68 leri rahat görür hiç endişen olmasın kardeşim.Büyük bir ihtimalle 3 nisanda başbakanımızda açıklayacak

Allahtan Ümit kesilmez derderbo. Bu sene Olmaz ise benım amacım seneye Önlisans olarak girmek. tabi sınav acılırsa.

çok sevindim atanamayan arkadaşlar adına umuyorum bir an önce olur...

Nie yani 2014 deki sınavla birlikte bu atamalar olsa daha düşük puan alan arkadaşlarımız için umut olmaz mı?

Sanırım birdahaki ÖMSS sınavı 2015 te ancak yaparlar.

Haber kaynağına ulaşamadım. Hayırlısı olur inşallah

Sayın Bakan Faruk Çelik bey'in ÖMSS ile ilgili açıklaması

Faruk ÇELİK 2014 Ocak Ayında ÖMSS den Yeni Bir Alım Yapıcaz

"29 Nisan 2012 Tarihinde düzenlenen ÖMSS sınavı sonrası 9 ağustos 2012 ve 14 mart 2013 tarihleri arasında iki atama yapılmış olup; neticesinde 13500 kadar engelli kardeşimizin istihdamı sağlanmıştır. Sınav öncesi ve sınav sonrası her platforma katılan sy: Bakanımız Fatma Şahin başta olmak üzere bir çok siyasi konuşmacı bu sınav takviminde 20 bin engelli istihdam edeceklerini belirtmişlerdir. Dileğimiz o ki bu sözlerin tutulması ve en az 7 bin sayısı kadar bir alımı kapsayacak 3 cü bir alımın yapılmasıdır. Verilen sözlerin tutulmasını sabırsızlıkla bekliyor ve bu sürecin takipçisi olmaya devam edeceğimizi ve her karşılaştığımız noktada 3 cü atamalar için direteceğimizi şimdiden bilmiş olmalarını var gücümüzle haykırıyorum. Davamızı kazanmak adına elimizden gelen çabayı kendim adıma göstermeye yemin ettim.Yeterki siz bu davayı sahiplenin. ÖMSS ye girmiş lisans,önlisans,ortaöğretim ve kuraya katılmış arkadaşlarımızdan beklentimiz.Herhangibir ayrışım içine girmeden Desteklerini esirgememeleridir.
ÜÇÜNCÜ BİR ALIM OLMASI İÇİN NELER YAPMALIYIZ ?
Yola çıkmadan önce iyi bir şekilde organize olup; ne istediğimizi bilen aklı selim insanlar olarak yol haritamızı çizmeliyiz. Ayrışık herkes kendi kafasına göre davranarak çözüm yolu aramamalı.Bunları kesinleştirdikten sonra basın medya ve internet yolu kişisel başvurularımızın ne şekilde olacağını kararlaştırmış olucaz. Ben inanıyorum sizinde inanmanızı istiyorum. Hiçbir savaş, savaşılmadan kazanılmaz. biz allahın izniyle derdimizi anlatıp kanayan yaramıza çözüm bulacağız."

bakanın konuşmasını buldum ama link atmayı bilmiyorum tarif ederseniz buraya ekleyim

Arkadaşlar bakanı bende dinaledim ama konuşmasında net bir tarif vermedi sadece işi geiştirdi önümüzdeki dönemde diye

inşallah 3. bir atama olurda şöyle 3-5 ay içinde bizde istihtam oluruz

İnşallah olur. İnşallah rabbim atanamayan arkadaşlara da bu mutluluğu nasip eder. Allah gönlünüze göre versin inş.

Arkadaşlar kafanızı yormayın artık bu puanlarınızla mutlaka bir atama daha olacak merak etmeyin.Atanmış bir arkadaşınız olarak heraman yanınızdayım

Allah yardımcınız olsun.

Inşallah bu 3. Atama olurda sizlerde yerleşirsiniz dualarimiz sizinle allah gönlünüze göre versin.

Demiş olduğunuz o bakanımız ÖMSS sınavına giren tüm arkadaşlarımızda atanacağını ve kimsenin kalmayacağınıda söylemişti. Umarım öyle olur.

songulsevinc;

herkesi alamazlar başvuru çok fazla yavaş yavaş alımlar sürer

bakanımız faruk çelik'in haberine gelince arkadaşlar yasa düzenlenmeden ek atama beklemeyin bakanımızın dediği gibi 2014 de olur ilk ayı yaparlar martta seçim olduğu için seçim öncesi önem verdikleri konulardan biri olur dediğim gibi olursa şayet kadro sayısını süpriz bir rakamla bekliyorum misal 14 veya 15 bin bunun 2 veya 3 bini kura olursa Allah derim gerçi bende şans yok 10 bin yapsa yine bana çıkmaz kura şansım olaydı zaten

Benimde puanım düşük umarım hakkımızda hayırlısı olur.

eğer bu atamalarda yine 3-5 bin kişi alırlarsa 76 puanı aşağı düşmez.hatta

Seçimler öncesi bu kadroların hepsinin doldurulacağı sinyalidir. Bugüne kadar ömss kadroları ile ilgili açıklama yapan Faruk çeliğin açıklamalarına yakın kadro sayıları istihdam edilmiştir. O yüzden seçim öncesi kadroların bütününe yakını doldurulacaktır. Kadro açığınında 15 16 bin değil daha fazla olduğunu düşünüyorum o yüzden 2014 de sınava katılacak olan herkesinde gönlü rahat olsun...

hiç heyecanlandırıcı konuşma yapmadı hep ıhhhhhhh diyor bilinen sözler yine ezbere artı tarihte çok geç bu sene birşeyler yapılsın istiyoruz...

Arkadaşlar açıklama Sn Faruk çelikten geldiyse kesine yakın Bir açıklamadadır bu açıklama çok değerli ve kıymetli bir açıklama ... Kesin olan geleceği ise sadace Allah Bilir ...GAYIBI İLLAHİ[FONT=arial](GAYİBİ yanlız ALLAH bilr ).[/FONT]...
Arkadaşlar ...Hem siz atanamayan arkadaşlar için hem atanıp ta gitmeyecek arkadaşlar için hemde atandığı konum kurum il vs durumlarda kalan atanmış yada atanamamış tüm arkadaşlar için iyi haber ... Yorumlara Bakıyorum ; yorumlarda hizmetli atanan arkadaşların çoğu tedirgin .... Bende tedirginim ...iNSAN ATANMADAN NE GÖREV OLSA YAPARIM NERE OLSA GİDERİM DİYOR YA İŞTE TAM ATANDIĞINIZ AN O DEĞİŞİYOR...içinizi yüreğinizi farklı duygular farklı düşünceler alıyor ...kafanız da farklı muhasebeler oluşuyor...kendi şehrinde hizmetli atanan kişi keşke gurbete atansaydım da memur olsaydım düşüncesi...kendi yaşadığı şehir dışına atanada onlarca kaygı onlarca farklı düşünce ... o da derki keş ke yaşdığım ilde olsaydım da hizmetli olsaydım .... zor durumlar
Arkadaşlar aman tercih sıralamanızı çok iyi yapın doğru tercih kadar önemli ... benim 2. tercihimden 14. tercihime kadar tuttu .... sivas hizmetli yerleştim 3 ile de mnemur yerleşe biliyordum 2 ile de kalüferci olarak ... 2. tercihim sivastı ... tercih sıralamanızı yapar ken çok dikkatli olun öncelik sıranızı bnelirleyip ona göre tercih yapın .... sonra ayvahların keşkelerin üzüntüden sıkıntıdan pişmanlıktan başka getirisi yok ...

hiç ümidim yok şimdiden 2014 ömssye hazırlığa başladım bile geri dönüşüm yok

benimde hiç imidim yok özer 2014 inşallah olur sınav

bu ayeti engelli kardeşlerimiz hiçbir zaman aklından çıkarmammalı...

''Başlarına bir sıkıntı geldiği zaman bana dua ederler. O sıkıntıyı üzerlerinden kaldırıdığım zaman, nimetimi verdiğim zaman birde bakarsınki 'ben bunu hak ettim' derler nankörlük ederler...'' bu yüce ayetimizi tüm atanan arkadaşlarımıza gönderelim UNUTMAYALIM...( timuçin )

ümidim yok diyen arkadaşlar puanlarınız kaç acaba.

Umudum yok diyen arkadaşlardan biride bu sene sınava girmemiş daha önceki sayfada kendi söylüyor puanı düşük ve sınava hiç girmemiş arkadaşlar 2.ci atamayı istemiyor açık net belli faruk çelik bir atamada daha olucak dedi türkçesi olan herkes bunu net anlaya bilir atama olucak bunu böyle bilin twit ve mailere devam

Üst Alt