Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama Bekleyen Arkadaşlar Müjde! Bakan Faruk Çelik Açıkladı: Bir Atama Daha Yapacağız

yerleşmemiş 85 diye bi puan kalmadı 73 ler yerleşti nasıl bi şansmış sizinkide ya eğer doğruysa puannız

allah allah yalan borcum mu var ister inanın ister inanmayın tercih yanlışı olabilir yada torpilsizlikden olabilir yerleşemedim en iyisimi susayım :mad:

aman akp nin olsun benim hesabım o teki taraf da.

85 puanla ümidin yoksa 85 altı puan alanlar boşuna ümitlenmesin o zaman.Ben eğer bir daha atama olursa 76 puanı aşağı düşmez dediğimde herkes tepki göstermişti

arkadaşlar bende 78.3 puanla atanamadım normal karşıladım ama daha önümüzde baya vardı yüksek puanlar eger 3. atama olursa şansımız daha büyük sanırım ama 2014 te bence bir sınav daha yapılır die düşünüyorum sizce...

ben o söyleneni bulamadım memurlar nettede yok :S:(:(

Nuray o puan ile atanamadıysan sanırım tercih hatası yada sadece bulunduğun ili yazdın Öylemidir ?

aynı puanla bende atanamadım benden düşük puanlılar atandı doğuyu yazmıştım hep olmadı batıyı yazsam atanıyormuşum nasip

Mustafa işte tercihler konusu ondan dolayı bende bolu ve kilis te birer kişilik kadroları yazsam atanıyordum nasip kısmet..

aynen öle kardeşim hakkımızda hayırlısı inşallah sınava girmeden bi atama daha olur ama ben zannetmiyorum işin açıkçası

Mustafa kardeşim büyük ihtimal olacaktır. Seçim öncesi en az 10 bin alım yaparlar...

evet seçim öncesi bomba patlar. demedi demeyin.....

keşke öyle bir bomba patlatsalar da bizde yerleşsek.74 puan aldık bekliyoruz bizede sıra gelecek diye

Sabır ile baskı kurmaya devam edin ömss ataması için mücadele eden arkadaşlar var birlikte hareket edin olumsuzlukları kafanızdan silin mutlaka olacaktır ve 3. atamada sende o puanla atanacaksın inşallah göreceksin bu işte torpilde felanda yok bunu kesin biliyorum bizzat yetkili ağızlardan büyüklerim olan görüştüğüm siyasi şahsiyetlerden puanı ve sırası gelen torpilide olmayan bir çok arkadaşım atandı rahat olun hükümet siyasi fikir ve yapılan işler açısından tasvip etmediğim siyasi görüşüme ters olsabile bu sınav ile alakalı söyleceyeceğim en net sözdür torpil yok...

profesyonel yazdığını tutturan tercih elemanı aranıyor:)

Gümüşhane günlerinde aspb Fatma Şahin bakanla bir zaati konuşma sansı bulduk ömss atamalarıyla ilgili sorularımızı yönelttik kanun geregi bu yıl baska atama olamayacagını dile getirdi 2014 sinavın yapılacagını bakan faruk celik in acıklamalarını sorduk ocak ayından önce atama yapılamayacagını evet ocaktan önce olamayacagını nisan mayıs aylarında sınav olacagını dile getirdi ocakta atama yaparlarsa sınavdan sonra atama yapamayacaklar mevzuata göre

AYBAROGLU;
Ben varım AYBAR OĞLU:eek::eek::eek: HAYAT TEKERÜRLERDEN İBARETTİR ...

ÖMSS 84-83/80 puan arası doğru tercih nasıl yapılır! ŞİM Dİ BU DEĞİŞTİ ...3 .. Bir atama olursa 80 puanla 75 puan arası Doğru tercih nasıl yapılır ...öncelikle size ilk ve katti önerim ne biliyormusunuz ... Formda yazılan yorumların ve puanların sizi yönlendirmesine izin vermeyin ... çoğu yalan dolan veya yanlış yönlendirme yapıyor ..... Biri ordan başlık açıyor bu sertifikası olan var mı ...Adam ordan yazıyor ben 85 leorayı yazacam öbürü yazıyor benim puanım 83 bende erzurumu yazacam öbürü tırabzonu puanları bir görün havada uçuyoar insansınız ister istemez etkileniyorsunuz ... doğru yalan ... tercihim boşa gitmesin diye çoğu yazmıyor ben bile son dakkada yazıyorum nekadar kafam karıştıki ... atama puanları açıklanıyor ben ikinci, tercihime atandım 3 tercihi o Benim yerime atana kişi 78 puan ...

arkadaşlar kura usülü başvuruları kabul edeceklermi bu atamalarda 

Arkadaşlar sakın bakanların laflarına bakıp tüm ümitlerinizi bağlamayın unutmayın ki kaç sefer yalan söylediler bu çıkan haberlerin doğruluğundan ancak ve ancak gerçekleştiğinde emin olursunuz onun haricindeki haberleri takip edin ama asla kesin gözüyle bakıpta tüm ümitlerinizi bağlamayın..

bio arkadaş bulundugum ilden sadece 2 tane sectim hep başka yerlerden sectim ama olmadı

valla bu haber dorumu yanlışmı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi sevinçten sakat baçaklarım bile dans ediyor :) :) :) :)

bende kpss sınavı gıbı sanmıstım ornegın 2010 kpss gırdımızde bıdahakı 2012 kpss sınavına kadar en az 3 yada 4 tercıh yapılr 6 ayda bır... bu omss ıse 2 atama oluyor ılgınc yada ben yalnıs bılıyorum :confused::confused:

Cumali;

doğru söylüyon bende sandımki yılda 6 kez atama olacak kpss gibi
bakınız kpssde yılda 6 kez atama oluyor ömssde yılda 1 kez acaba neden

Merhaba arkadaşlar;

Geçen hafta içerisinde bimer akim ve başbakanlık özel kaleme ortak metin göndermek için ben bir metin hazırladım gönderdiğimiz metine hep ortak cevaplar geldi attığımız twetlere cevap alamadık üstüne birde twetlerimiz silindi .. Bende bu çağrılarımıza kayıtsız kalındığı için yine bizden biri olan CHP engelli millet vekili ŞAFAK PAVEY’e mail attım. Sağolsun kendisi mailimi bizzat cevapladı ve telefonda görüşme teklifinde bulundu kabul ettim ve dün o muhteşem görüşmeyi gerçekleştirdik.

Öncelikle saygı değer Pavey ; 1.5 yıldır başta ömss olmak üzeri tüm atamaları sınav sistemini ve bizzat bizi yakından takip ettiğini ve bu konuda bir çok girişimde bulunduğu sizlere iletmemi istedi. Yapmış olduğumuz görüşmede kendisi bizzat şu cümleleri sarfetmiştir ; Ben sizler için ne kadar girişimde bulunsamda Akp hükümeti beni dahil etmedi hiç birşeye bize hiç birşey sorulmadan bu konu yürütüldü bir çok eksikliğin olduğunu her engellinin kendi engel düzeyine göre tercihte bulunmasını ve kadroların eşit dağıtılmasını istesemde beni hep saf dışı bıraktılar ama ben yılmadım bir çok engelli derneğiyle tek tek bir araya geldim içinizden biri İMZA KAMPANYASI başlatsın her derken bir imza kullansa sesimizi duyurup bu yanlış giden düzeni bozabilir hakkaniyetli atamalar yaptırabiliriz dedim hepsi kabul etti ama hiç biri görüşmeden sonra sizlerden talep gitmediği için bu kampanyayı başlatmadı ve ikinci atamada da hüsran yaşadık çoğu kişi yüksek puanlarla atama beklerken diyanet 49 - 50 arası imam aldı bunuda biliyorum . Sizin bilginiz yok ama her ilin avukatlık baroları engelliler için ücretsiz avukat tayin ediyor ve sizden birisi dava açsa bunu ispat eder yazılı belgelerle davayı kazanır ve hakkınızıda almış olursunuz. Ama herkes sessiz kalmayı tercih ediyor ben sizin meclisteki sesinizim sizden gelecek her talepte yardımcı olmaya hazırım demiştir.

Ben bunun ardından kendisine 3 nisanda başbakanın atanan arkadaşlarla buluşacağını ama atanamayanların sesini kimsenin duymadığını bunun için ilk etapta başbakanla nasıl görüşebileceğimizi söyledim kendisi ; Başbakanla bizzat görüşme isteğiniz var BAŞBAKANLIK ÖZEL KALEMİNE imza kampanyası başlatıp gerekli çoğunluğu sağlarsanız o sizinle görüşür çünkü yapılan atamalarda ki yerleşen aday sayısını ona söylemiyorlar sanki 10.000 kişi yerleşmiş sonradan da yeni yerleştirme olmuş gibi akse ettiriyorlar bunu en iyi siz anlatırsınız bunuda güzel bir imza kampanyası ve yine engelli dernekleriniz aracılığıyla yaparsınız dedi. Eğer ki bundan da bir sonuç çıkmaz da siz hakkınızı hukuk yoluyla almak isterseniz hepiniz için bizzat ücretsiz avukat bulup dava açabilmeniz için gerekli desteği sağlıyacağıma söz veriyorum dedi.

Ve bu sürecte isterlerse 2014 ocak’a kalmadan yeni atama yaparlar aynı yılda iki atama olmaz diye bir yükümlülük yok bunada itirazda bulunabilirsiniz ama en temel ihtiyacımız birlik olmak ve engelli derneklerimizi hareke geçirmek olacaktır dedi. Ve görüşmemizin sonunda yine bana istediğim zaman kişisel numarasından ulaşabileceğimi isteklerinizi ve izleyeceğimiz yol hakkında bilgi alabileceğimiz iletmiştir..

Evet arkadaşlar bizim için bizden biri olan ŞAFAK PAVEY gerçekten elinden geleni yapıyor başından beri benimde söylemiş olduğum gibi bize yardım edicek kişiler engelli derneklerimiz bizim hakkımızı onlar duyurabilirler bugunden sonra bu yolda umutsuzluğu bırakıp bize destek olucak herkesi haklı davamızı sürdürebilmek için yanımızda görmek istiyoruz. Ben sizin için birebir görüştüm istesem olmaz diyip bırakadabilirdim ama isteyince herşey oluyor yeterki bu yolda kararlılığımızı kaybetmeyelim ve bugunden sonra twett mail atıp aynı cevapları almak yerine artık birazda engelli derneklerimizi harekete geçirip başbakanla görüşme talebi alalım Ankara'daki arkadaşlarımız gidip görüşsünler netice alamazsak ben bizzat yine Şafak hanımla görüşüceğim .. Herkes ortak bir noktada buluşmayı kabul ederse yine imza kampanyası yada engelli dernekleriyle görüşme işinde de öncü olabilirim.

NOT: Şafak hanım irtibat numarasını paylaşmamı istemediği için paylaşamıyorum .. ama isteyen safak@safakpavey.com adresinden sorup bu konunun doğruluğunu öğrenebilir sitemizde aslı olmayan hiçbir konu yayınlanmamktadır başka sayfalarda konu paylaşımı yapılırken sitemizi kaynak gösterirseniz sevinirim. Mutlu günler...
Yazar:Çağla Uğraş
Kaynak: Engelliler-Engelsiz Dünyam

ÖMSS 2013/2. Atama için Başbakan ile yüzyüze görüşme talebi İmza Kampanyası

ah ah keşke ömss olmasaydı keşke herkes kpssye katılsaydı tabi ösymye para lazım:D

Kadersizim tam milletin yoğun olduğu bir saatte program yapmışlar doğrusu herkes uyuyor o saatte bea yinede hiç yoktan iyidir..

Üst Alt