Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama evrağı hazırlayan arkadaşlar, e -devletten herşey çıkıyor

silsil

Yasaklı Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar e -devletten aldığımız adli sicil kaydı ve askerlik durum belgesi geçerli değil mi net bilgi sahibi olan var mi acil ?

Son düzenleme:
Ordan cikartilan belgenin gecerliligi olur mu? Cikartsanda gecerlilik icin ilgili kurumlarda imzalatilirak onaylanmasi gerekir diye dusunuyorum.

Kare kodlu her şey ayrıca devletin resmi sitesi hic bir fark yoktur ben öyle teslim ettim gereken herşey yazıyor zaten o belgelerde sıkıntı olmaz merak etmeyin

Hayirli olsun ozaman:)

Son düzenleme:
Sağolun aynen öyle devletimizin bize sunduğu kolaylıkları kullanalım yani herşey milletimiz için :)

Zaten e devletten çıkaracaksın bu böyle zaten her yerde geçerli

rugu

barkod, doğrulama kodu olanlar olur, onun dışındakileri onaylatman gerekir, örneğin maliye bakanlığından maaş bodrusu çıkarman gerekirse bunu çalıştığın yere onaylatman gerekir bunda doğrulama kodu yok.

Aynen arkadaşları bilgilendirelim kolayı varken zora gitmesinler

orman genel müdürlügü bolu bölge müdürlüğü her şeyin aslını istiyor ben aradım adamlar e devletten olmaz dediler anlamadım gitti

Diploma için geçerli olmayabilir zaten ben diploma götürdüm baktı asli mi diye fotokopisini çekip aslını bana verdi sadece teyit amaçlı gerçek mi diye

Arkadaşlar e-devletten çıkartılanlar geçerli olmuyor sakın bir hata yapmayın. Dün kurumdan beni aradılar ve yanlışlarını düzelttiler. E-devletten çıkarabilirsiniz şeklinde verdiğimiz bilgi yanlıştır, adliyeden ve nüfus müdürlüğünden bizzat çıkartıp mühürlü şekilde alman gerekiyor dediler ve gittim aldım bugün evrakları. Saniyelik işlemler yani üşenmeyin ben İstanbul'da ikisine toplam 5 dk ayırmadım, diğer şehirlerde saniyeler içinde halledersiniz.

Ben verdim kabul ettiler

Kesin kabul edilmiyor mu ona gore gidip pazartesi yenileyelim

Üst Alt