Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama sonrası göreve başlamak için ille de raporun aslının şart koşulması mümkün mü?!

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Memurlar.nette atanan birinin raporunun aslını almışlar noter onaylısını kabul etmemişler benim raporumun aslı kayboldu elimde başhekimin onayladığı aslı gibidir sureti var sorun çıkma gibi bir durum olabilir mi?

Bende başhekimlik tarafından onaylanan aslı gibidir raporu vardı verdim kabul ettiler..

benım kabul etmedıler. Galiba kurumdan kuruma yada belgeleri verdiğin kişiye göre değişiyor. Aslını verdim lazım olduğunda tekrar onlardan alabileceğimi söylediler.

bende aslı da aslı gibidir de vardı ikisini de almıştım yanıma. aslı bende kalsın lazım olur aslı gibidir i siz alın dedim kabul ettiler.

İyi de benim aslı yok ki kayboldu şimdi bana aslını ver diye nasıl diretecekler

Ogm saglik raporu

Ogm ye benim gibi saglik raporu noter onayli ornegini veren varmi oradaki memur kabul etti fakat bir sorun cikarmi yardimci olursaniz sevinirim

ben mebe atandım aslını götürdüm fotokopi çektiler sadece...
herhangi bir mühürde vurmadılar..

Üst Alt