Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atamadan hemen sonra tayin talebinde bulunabilir miyim?

berkecolak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim bir sorum var ekpss sınavı sonucuyla bir yere girdiğinde o yerden ayrılıp başka bir yere geçme yani tayinini isteme olayı var mı varsa nasıl gerçekleşir.

1655 Sayılı Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik’in Ek 3. Maddesi’nin 1. Fıkrasında; “Bu kapsamdaki talepler bu Yönetmelikte yer alan kısıtlayıcı hükümlere tabi olmaksızın” şeklindeki ifade ile bu yönetmelikte tayinler konusundaki, zorunlu hizmet, adaylık vb. kısıtlamalara tabi olmadan gerçekleştirileceği açıkça vurgulanmıştır.

1655 Sayılı Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik’in Ek 3. Maddesi’nin 1. Fıkrasında; “Bu kapsamdaki talepler bu Yönetmelikte yer alan kısıtlayıcı hükümlere tabi olmaksızın” şeklindeki ifade ile bu yönetmelikte tayinler konusundaki, zorunlu hizmet, adaylık vb. kısıtlamalara tabi olmadan gerçekleştirileceği açıkça vurgulanmıştır. Burdan da anlaşılacağı üzere herhangi bir süre veya adaylık kaldırılmasını beklemenize lüzum bulunmamaktadır. Zaten Devlet Personel Başkanlığının da konuya ilişkin olarak 24/03/2015 tarih ve 2048 sayılı görüş yazısında da “Aday mmurların bu haktan yararlanabileceği” açıkça ifade edilmiştir.

Direk kopyala yapıştır yaptım.

ben 2 haftada gecici görevle tayin oldum asaletim onaylanınca kadrom gelecek

lovehurts

Halla halla
Ya benim işim neden bu kadar zor. 4 yıldır özel idarede memurum 6 aydır da tayın için uğraşıyorum ama nafile...

çirkin

Özel idarede maaş nedir acaba, SDS denen bir durum var oradan ne kadar geliyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.

:)) tayın hakkında yazmışsındır diye çok heyecan yaptım:)) ewet özel idare maddi olarak iyi bence de. Sds 600 civarı

çirkin

Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. :) Peki net maaş ne zaman nedir acaba?

hangi unvandaysan onun üzerine alırsın sds.ben vhki yim 3500 falan alıyorum
tabi mühendisler,teknikerler falan daha yüksek

çirkin

Aynen Memur, V.H.K.İ, Bilgisayar İşletmeni gibi kadrolar için sormuştum, 3500 ün üstüne SDS’de alıyorsunuz değil mi, yani bu tutana SDS dahil değil?

çirkin

özel idare
belediyeler
üniversiteler
çakılı kadrodur tayin olamazsınız

Engelli de asalet dolmadan tayin hakkı var önemli olan karşı kurumda aday engelli memur kadrosu açık olması gerekiyor kurum bulduğunuz takdirde alabiliyorsunuz

raptap

yok ya sds ile beraber elime geçen sds siz 2800-2900 civarı

çirkin

Hmm anladım, gerçi o da güzel normal bir memur maaşına göre. Kadıköy Belediyesi 2400 TL sds veriyor falan diye bir yazı okumuştum biryerde, aslı var mıdır bunun yahu?

Benim de merak ettiğim bir konuydu çok iyi oldu teşekkürler

Üst Alt