Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan sağlıkçılarla burada buluşabilir miyiz?

Lalala.51

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Atanamayan sağlıkçılar bu başlık altında toplanabilir miyiz rica etsem

Kadro bile açılmadı atama işlemi olması imkansız zaten :):)

Bir sonra ki atamalar için sağlıkçı alınacak gibi bir duyumu olan varsa burada belirtsin bari.. En azından biraz su serpmiş olurlar :):)

merhaba arkadaşlar bende sağlık bölümü mezunuyum bu yıl kadro açılmadığına çok üzüldüm

2017 tarihine kadar alım yapılmıştı

Arkadaşlar Grup da kaç sağlık mezunu var

Arkadaşlar üstte kardeşimizin paylaştıgı whatsapp grubuna sağlıkcı arkadaşlarımızı davet edip katılalım birlikten ses doğuyor malesef.

Bir arkadaşımız 15 Ocak’ta TBMM önündeyiz demiş sağlıkçılar olarak

Sesimizin duyulması için haber kanallarınında orda olması lazım ki sesimiz duyulsun

Engelli öğretmen ataması için engelli kardeşlerimiz haberlerde çıktı atama istiyoruz diye biz sağlıkcılarında sesimizin duyulması lazım

yüzde 3 çalıştırma oranı 5 e çıkmadıkça sizin alım zor çunku saglık bakanı saglık ta engelli kontenjanı doldu dedi

Tamamda böyle deyipte köstek olacağına destek olsan

Bu dediğin sadece bizim alım mı mantık hatası yapıyorsun

%3 tüm engelli kardeşlerimizi etkiler

urfalı33

zaten ben destek oluyorum twitter etkınlıkleri oluyor yüzlerce twit attım öğrenciyim bu halde twit için para toplandı maddi destek oldum.S,z neler yaptınız hocam?

Sadece twit değil ben cimere kadar yazdım

Şurda senin yazdığın çalıştırma oranı %3 den %5 çıkmadıkça sağlıkçılar için alım zor diye mesajı sen attın

İnsanların umudunu kırma hepimiz % 5 ister ama senin mesajın direk sağlıkçılar üzerine yazmışsın

Yazılı Cevap Verdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendisine yöneltilen bir soru önergesine cevap verdi. CHP’li vekil Sezgin Tanrıkulu tarafından yöneltilen soru önergesinde ne kadar engelli personel alındığı sorulmuştu. Bakan Koca ise bu önergeyi yazılı bir şekilde cevapladı. Bakan’ın verdiği cevapta 2018 yılı içerisinde toplam 267 engelli personel alımı yapıldığı ifade edildi. Kanunlarımızca belirlenen %3 engelli personel kontenjanının da doldurulduğu belirtildi.

Bu rakamlara göre Sağlık Bakanlığı’nın almak zorunda olduğu engelli personel bulunmamaktadır. Ancak buna rağmen engelli personel istihdamına yönelik olarak adımlar atabilir. Bakan Koca,

Yani bak adımlar atabiliriz diyor

Ben kimsenin umudunu kırmıyorum

[FONT=sans-serif]Şöyle bir düşün 2018 ekpss ye giren sağlıkçılara kadro verildi mi yok 2016 da girenler ekpss 2018/1 tercihlerinde sağlık ataması yapıldı bizler 2018 ekpss sınavına yeni girdik ve 2018 / 2 tercihlerinde sağlıkcılara kadro verilmedi[/FONT]

[FONT=sans-serif]Ben 2018/2 tercihlerinden sağlık bölümünden kontenjan görmedim[/FONT]

ben sadece kotanın dolduğunu söyledim yalan değil doldu iyi bir alım istiyorsak bu kotanın çıkması şart cimere biz aylar önce yazdık

Yok sanki biz yeni yazdık

Cimere

Klavuz açıklanır açıklanmaz tek ben değil arkadaşlarımda dahil durmadan yazdık

Aranızda çevre sağlık teknikeri olan var mı

Arkadaşlar aranızda çevre sağlık teknikleri var mı

Arkadaşlar sağlıktan hangi bölüm mezunları var

Arkadaşlar aranızda çevre sağlık teknikeri var mı

Kaç sağlık teknikleri arkadaş var

whatsap ım yok arkadaşlar nasıl iletişimde bulunacağız

Ark. Bnde sağlıkçıyım ve sze bi yol göstericem ben geçen gün
ak parti başkanlıgına gttim kendi ilcemde bulunan orada engellilerle
ilgilenen yetkililer var cok ilgilendiler hiç sağlıkçı alınmadığımı söyledğmde
adam bna biz bunu yeni duyuyorz yapılan son atamada olmadı mı dedi
hayır olmadı dedm ve sağlıktan böle talep olarak gelen bi siz varsınız suan dedi
iki gün önce gtseymişim sayın cumhurbaskanıyla külliyede toplanmslar
gerekli yerlere sölerdim dedi ve ilk fırsatta bunu ileticem dedi
SİZLERDE BULUNDUĞUNZ İLÇELERİN AK PARTİ BAŞKANLIĞINA GİDİN
VE SAĞLIKÇILARIN TALEBİNİ DUYURUN LÜTFEN TEMBELLİK ETMENİN
BEKLEMENİN SUSMANIN ZAMANI DEĞİL İSTEMENİN YERİ VE ZAMANI

Arkadaşlar merhaba, son yapılan EKPSS yerleştirmesinde sağlık bakanlığından hiç kadro açılmadı. Sağlık bakanlığının kendi bünyesinde yaptığı alımlara engelli sağlık personelini de ekleyeceğini tahmin ediyorum(KİŞİSEL GÖRÜŞÜM BİR YERDEN DUYUM VEYA BİLGİ ALMADIM) ve ben de sizler gibi umutla bekliyorum. Başka türlü adaletsizlik olacağını düşünüyorum. milli eğitim bakanı 2018 Nisan ayında yapılan EKPSS sınavı sonrasında Haziran’da 500 engelli öğretmen şu günlerde de 750 engelli öğretmen olmak üzere toplam 1250 kişi alırken Sağlık Bakanlığı Nisa’n 2018 sınavı sonrası 0 alım yaptı. Yine diğer bölümlerden de biz hariç alım yapıldı. Sınavın üzerinden 10 ay geçti. LÜTFEN BİZLERİ UNUTMAMALARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIM. Sağlıkçılara Kota doldu diye bir şey olabilir mi Allah aşkına o zaman önceden kota doldu deselerdi sınava hiç hazırlanıp girmeseydik nasılsa kota doldu. Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar BİRŞEYLER YAPALIM ARTIK

Twitter Türkiye engelliler platformunda yayınlandı Atanamayan engelliler,kamuda engelli kotasının arttırılması ve 10 bin engelli alımı yapılması için greve başlıyor.

Tarih: 27/02/2019-Saat: 14:00
Adres: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-ANKARA (Söğütözü Metro Durağına 5 Dakika Yürüme Mesafesindedir.) engelli_haklari

Arkadaşlar tüm ekpss girip atanamayan arkadaşlara bildirin

Twitter de Türkiye engelliler platformunda yayınlandı

Bu haber

https://youtu.be/_k571NJGsbs

Bu YouTube videosu engelli kotası artması için.izleyin ve siz de paylaşın

Önümüzdeki Nisan Ekpss ye gireli 1 yıl oluyor geriye 1 yıl kalıyor 2020 EKPSS ye biz en iyisi yavaştan sınava hazırlanmaya başlayalım

Tüm sağlıkcı arkadaşlara sesleniyorum

Birlik olalım

Toplam kaç sağlıkcı burda

2018/2 tercihlerde sağlık ile ilgili kadro hiçbir şekilde açılmadı 2019 da da açılmasasa 2020 de çok fazla birikme olacak ve bizlere sıra gelmeyecek sınava gireli 1 sene olacak ve sağlık bölümünden alım yok birlik olalım

Arkadaşlar bir kenarı çekilip beklemeyelim bizler seslenmez isek kimse bizlerden bahsetmeyecek

Saygıdeğer sağlıkçı arkadaşlarım öncelikle hepimizin 14 Mart tıp bayramı kutlu olsun Ne olur bu gece dua edelim belki bakan olurda yarın tıp bayramında ufak da olsa bir şey der Neredeyse bir yıl oldu engelli sağlıktan sıfır alım
Bizi bu kadar mağdur etmezler herhalde bir açıklama yaparlar herkese iyi geceler

Sağlık bölümü mezunları burda buluşalım

Arkadaşlar sağlık bölümünde 2018 /1 tercihlerde kontenjan açılmadı 2019 da açılır mı

Çevre sağlık teknikerliğinden kadro açılır mı?

2018 ekpss tercihlerinde kadro açılmadı 2019 da kadro açılır mı

Arkadaşlar aranızda sağlık teknikerliğini bitiren var mı bölümlerini yazabilirler mi

Üst Alt