Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan sağlıkçılarla burada buluşabilir miyiz?

Arkadaşlar uykularım kaçtı, sabrım tükendi. Bir kaç tane mücadeleci arkadaş dışında sağlıkçılar atama umurlarında değil gibi gözüküyor. Ya sınava 18 Nisa’n 2018 de girdik 1 sene oldu Ben anlamıyorum bu kadar sağlıkçının %95 i Zengin heralde atansak da olur olmasa da olur diye mi düşünüyorlar anlamadım ki bekleye bekleye yüreyim çatladı ya bu nasıl bir rahatlık anlamadım gitti hiç mi korkmuyorsunuz ya bir sene geçti seneye bugünlerde yine sınav var biraz öğretmen arkadaşlardan ders alalım bence çok mücadeleciler tebrik ediyorum onları hak ediyorlar atamaları ağlamayan çocuğa süt yok misali biz sağlıkçılar oturmaya devam ırfalı33 arkadaşım helal olsun sana ve diğer birkaç arkadaşa

Atanamayan engelliler, 15 Mayıs 2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti gerçekleştirecektir.

Görüşmede ele alınacak konular şöyledir;
1) Kamuda engelli kotasının artması
2) 2019 yılı içerisinde 10 bin engelli alımının yapılması
3) EKPSS atama takviminin belirlenmesi
4) İşkur üzerinden açılan kamu ilanlarının ikamet zorunluluğunun kaldırılmasıdır.

https://www.facebook.com/turkeydisab

Arkadaşlar hep birlikte el ele tek ses olalım

Son şansımız bu

Sağlıkçı arkadaşlar merhaba Buraya bir kaç defa yazdığım gibi ve sizinde çok iyi bildiğiniz gibi nisan 2018 ekpss sınavından bu güne kadar engelli sağlık personeli alınmadı. Benim ekonomik durumum kötü hasta annemle birlikte yaşıyorum dolayısıyla ne yapabilirim diye düşündüm ve sağlıkçılarla ilgilenen biri varmış Aras Ali Altıntaş diye hiç sosyal medya kullanmıyorum ama bu kişiyle iletişime geçmek için hesap açtım ve ona mesaj attım. Tanımıyorum ama internetten gördüğüm kadarıyla iyi birine benziyor. Sağlıkçıların sesi oluyor. Sonuçta engelli de olsak sağlık personeliyiz ve bu işlerle ilgilenen bu kişi konuyla ilgili ben mesaj attım. Siz de ulaşıp mesaj atabilirsiniz en azından çok iyi olacağı düşüncesindeyim. İnternetim sınırlı ancak bu kadarını yapabildim ya da yapıyorum. Buradaki bir kaç arkadaş zaten uğraşıyor diğerleride en azından bir mesaj yazmadan acizlenmez herhalde

Memurlar ihbar hattına engelli sağlık alımı olsun diyr yazalım

Arkadaşlar son 30 gün hadi biraz hareketlenelim memurlar netin ihbar
hattına yazalım watsap üzerinden engelli alımında sağlık kadrolarıda olsun diyelim
0532 540 05 90

@Didemdeniz bölüm nedir sizin? bu atamalarda olur gibi. önceki atamada yoktu ve normal sağlık alımları açıklandı büyük ihtimalle olacak bizede.

Nurtan
Tıbbi laboratuvar sizin bölüm ne lütfen memurlara yazın
fow muhabirlerine instagramdan yazalım

Didemdeniz

Arkadaşlar bende atarım memurlar nete diğer sağlıkçı arkadaşlarda hep birlikte yazalım lütfen

Sağlıkçı arkadaşlar ben sosyal medya hesaplarından yorum olarak yazıyorum ama sadece Benim yazmamla olmaz o kadar hemşire işte diğer sağlık personeli vb. vardı onlar nere kayboldu anlamadım niye sağlıkçı arkadaşlar sessiz bir bildiğiniz varsa bize de söyleyin

Herkes azmini kaybetti galiba hepsinin işi var hepsi memur
dye düşünüyorm

Ben normal kpssye çalışıyorum artık şansa bırakamam hata yapıp bu yıl çalışmadım 2020 kpssine bir yıl kaldı ona çalışıyorum ve sizde gördünüz en son sayın bakanimiz koca engelli sağlıkçı kontenjanimiz doldu demişti yanılmıyorsam ya yine sağlıktan kontenjan acmazlarsa nasıl birşey anlayamıyorum sen 29 bin kişi aliyorsun kpssden ,ekpssden alacağın bi 100 kişi gözüne çok geliyor bu Türkiye'de ki sisteme bayılıyorum resmen

Hmsre

Keşke o zaman sayın bakanımız deseydi “sağlıkçı arkadaşlar boşuna ekpss ye girmesin kontenjan yok” Baştan söyleseydi de bizde ona göre hareket etseydik başka şeyler düşünürdük böyle bir şey olabilir mi 29 600 kişi alıp da bizi atlamaz bence o zaman ekpss sınavının bir anlamı olmaz niye girdik sınava Sınavın ne anlamı var o zaman bir an önce alım yapması lazım artık

Keşke deseydi bizde ona göre hareket ederdik bide fark ettinizmi 2018/ 1 alnında hemşire alımı olmuş ve bir çok kontenjan boş kalmış ona rağmen bakan öyle bir açıklama da bulunuyor bilmiyorum valla bunların çalışma Sistemi nasıl bir yerde bir hata var ama herkes görüpte mi susuyor islerinemi geliyor ve başka bir seymi bilemiyorum

Hmsre

Bizim bakanda iş yok milli eğitim bakanını görüyoruz bir günde 500 engelli öğretmeni 750 ye çıkardı kontenjan montenjan hikaye bence kontenjan hesaplanıyorsa 500 öğretmen nasıl bir günde 750 ye çıktı anlamıyorum

İsteseler bizi de alırlar ama biz hiç mücadele etmiyoruz bizde birlik yok

Kesinlikle bizde birlik yok keşke öğretmenliğe gitseydik 😃 şimdiye kadar atanmıştık bide Sizin hangi bölümdü ? Ayrıca bu engelli öğretmenlerin ayrı bir platformumu ve başkanı mi var ?

Hmsre

Fizyoterapist teknikeriyim bende. Siz lisans mı ön lisans mı ortaöğretim mi ?

Engelli öğretmenlerin ayrıca bir platformu ve başkanı var mı onu bende bilmiyorum. Galiba var. Bilen varsa bilgilendirsin buradan arkadaşlar

Lisans benimkisi, bence platform olmasada onların başarılı aktif bir yöneticileri var

O kadar çok lisansiyer var ki hemşirelik ve hemşirelik dışındada sesleri sedaları çıkmıyor artık ben de umursamıyorum

Ya bunların diyetisyeni var fizyoterapisti veya başka bölümlerde var bunların kpssde çok çok az bir alım oluyor biraz çabalayıp Birlik olsak burdan çok güzel şekilde atanirlar bence

Yazmayacağım dedim ama dayanamayıp yazıyorum ne fizyoterpistlerden ne diyetisyenlerden ne hemşirelerden ne de diğer lisansiyerlerden ses çıt çıkmıyor ben ön lisansım onlar lisans asıl onların daha çok sesi çıkması lazım kendileri bilirler adamlar işçi alıyoruz deyip doldu kadro diyorlar nitelikli elaman alımı yok

Hayır ben işçi alınmasın demiyorum omlarında çok ihtiyacı var belki ama bir tane sağlık personeli alınmadı

Sağlık Bakanlığı 431 engelli personel aldı (işçi niteliğinde) Google yazarsanız bulabilirsiniz görüldüğü gibi ondan sonrada kontenjan doldu diyorlar dediğim gibi ben daha umursamıyorum

Herşeyin hayırlısı diyelim en kısa zamanda sağlıktan ve diğerlerinde atama olur Inslah

https://www.engelsizler.net/aile-ba...erini-acikladi-iste-bos-ekpss-kadrolari/5016/
Böyle bir haber gördüm ve bir sağlıkçı olarak moralim bozuldu ne yani şimdi tablodaki bakanlıklar dışında kadro doldu mu böyle adaletsizlik olur mu.!!!!!!!!!!
Ben sağlıktan kadroların dolduğuna inanmıyorum çünkü geçen senelerde sondan bir önceki ekpss alımında sağlık bakanlığında bir sürü boş kadro kalmıştı Kısacası bizim bakanımız Fahrettin kocayı bu konuda ilgisiz görüyorum

Ayrıca en az yüzde 3 diyor yani yüzde 3 den fazla çalıştırabilirler hani engellilere pozitif ayrımcılık vardı

Kafayı yiyecem ya çok bunaldım şu sağlıkçılar ne yapıyor Allah aşkına hemşireler Diyetisyenler fizyoterapistler vb. Derneklerine meslek odalarına bildirsinler bu durumu ARKADAŞLAR SAĞLIKTAN HİÇ KİMSE ALINMAZSA 1-2 YIL BOYUNCA NE YAPACAKSINIZ ŞU 4 YILLIKLAR NE YAPIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM

Arkadaşlar bu alımda sizce sağlık dan alım olur mu

Sağlıkçı arkadaşlar bir şey yapmalıyız

Yoksa bu senede mağdur olacaz

Arkadaşlar umutsuzca konuşmak istemiyorum ama sağlıktan atama yapilacaginida düşünmüyorum Fahrettin koca açıkça sağlıktan kontenjanlarin dolduğunu söyledi kota %5 olmalı ve bunun için ne bu platform ne de engelliler için olan dernek ve kuruluşlar elinden geleni yapmıyorlar ve amacınız boş oturmaksa sadece sözde şeyler yapmaksa yapmayın BIZIM ICIN SOZDE DEGIL GERCEKTE BIRSEYLER YAPIN !!!

Sağlıkçılar olarak bir şey yapalım yoksa çok bekleriz

Bir şey yapalım ne yapalım twitter mi boş boş şeyler yapıyorlar anlatıyorum takmiyorlar bile siz sağlıkcısiniz kpss den atanmak için saglikcilarin sürekli twitter gündeme geldikleri biliyorsunuz peki atama oldumu olmadı tam bir yıldır atama yapılmadı onlarada twitter gündeme gelerek bir şey yapılmaz bunlar alışmışlar ses getiren grev yapmadiktan sonra bunlar bize birşey vermez bence ben öyle düşünüyorum belkide yanılıyorum ama ben gözlemledikleri söylüyorum

Boşuna burda ****nüzu yırtik kuru kalabalık yapmayın 7 aydir konusuyorsunuz adamlar kimsenin lafina gore hareket etmez atama olacaksa olur zaten belli sadece son çeyrekte o da bir umut atama olur ya da seneye nisan onceai tek atama olur biter burda bisey yapalim sunu yapalim demenin anlami yok twitter bilmem ne! Oturun evinizde memurlar neti takip edin olursa haberiniz olur zaten.Biz senin gibi rahat deiluz ugrasiyorum gibi bos laflarda etmeyin bana gecen sene gotumuzu yirttik boş atama matama bu saatten sonra yok sene sonuna kadar mumkunse konuşmayin ya da nisan oncesi.

Üst Alt