Ekpss'nin 1.atamaları yapıldı. Kabaca özetlemek gerekirse (ortaöğretim düzeyi) memurluk kadrosuna 91 ile 100 arası puanı olanlar yerleşmiş. İstanbul ile Şırnak'ın puanları çok yakın. Diyanetin açtığı memurluklar 60 ile 80 arası almış. Hizmetli kadrosu 82 ile 88 arası puan almış. Diğer kadrolar da 85 ile 100 arasında ama çoğunluk 90 puan civarında. Şimdi ikinci atamalarda 90 puan üstündekiler önümüzden çekildi. Büyük ihtimal, İkinci atamalar 80 ile 90 puanlılar arasında olur. 80dan düşük alanlar karamsarlığa kapılmasın lütfen. Bunun 3.ataması da olur. Ekpss ile yerleşmek tek hedefiniz olmasın. A planı olmazsa B planı olsun, B planı olmazsa C planınız olsun. Lütfen karamsarlığa kapılıp, intihar etme düşüncelerinin arasında kaybolmayın. Memurlar.net ve bu forumda iki kere "atanamadım sanırım intihar edecem" türü yazı gördüm. Lütfen yapmayın. 1 haftalık ömrünüz varmış gibi, dünyanın keyfini çıkarın. Boşuna dememişler; Allah bir kapıyı kapatırsa başka kapıyı açar diye. Gidebiliyorsanız halk eğitim merkezlerinin kurslarına gidin. Kendinizi başka yönlerden geliştirin. Eğitim durumunuz kötü mü? Gidin açıktan okuyun. Kurumların kendi sınavları oluyor mu araştırın. Hayatta çözüm çoktur. Sadece aramasını bilin. Devir teknoloji devri. Yazılımla ve programlama ile ilgili kurslar araştırın. Olur mu demeyin. Olur deyin Yaparım olur deyin
Not: tabi ki ben de atanamadım. İkinci atamalardan umutluyum. O zamana kadar aynı hayatıma devam. Belki spora başlarım. (İşitme engelliyim)
Not: tabi ki ben de atanamadım. İkinci atamalardan umutluyum. O zamana kadar aynı hayatıma devam. Belki spora başlarım. (İşitme engelliyim)