Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayanlar, lütfen sabırlı olun!

olurmu ahuse şizofrenler raporu nasıl zihinsel yapar ben başvururken senin engel grubun ruhsal duygusal dediler eger şizofrenler zihinsel den girip 90 puan alip atanan varsa onlar işe yerleşemez almazlar onlari atarlar şizofren olup zihinselden girenlerin işi sakat ama ösym nin yaptigi iş daha da sakat şizofren hast aile ortapedik engelliye aynı soruyu soramazsın arkadas sizıfrene ya ayrı soru hazırlayacaksın yada zihinselin içine dahil edeceksin böyle iş olmaz ösym yanliş yapmiştir bu yanlişdan nasil döndürülür bilmiyorum

79.94 bende atanamadım kaçıncı atanamayışım kaderde memur olmak yok galiba :) 99dan beri giriyorum atanamadım emekli oldum hala atanamıyorum şans hiç yok adaleti yok bu dünyanın ya neyse en azından özel de çalışıyoruz bari :)

kunta ben de şizofreni hastasıyım genelden girdim burda ahusenin dedigi gibi bazı şizofreni hastaları zihinselden girdi bu haksızlık

Bence memurluk tas patlasin 86 ya kadar olur .o da hizmetli doldurmasalar

Arkadaşlar ben emniyet genel müdürlüğüne atandım. Yasadigim sehir burdur atandigim sehir antalya puanimda 83. Fakat belgelerimi zamaninda yetistiremedigim icin atamam iptal olacak büyük ihtimal. Bir dahaki tercihler ne zaman??

mmscn; bir kez atanmışsanız, aynı sınav ile yeniden tercih yapamazsınız. 2016 sınavlarına girip öyle tercih yapabilirsiniz.

Bir kere yerleşipte gitmeyenler (işe başlamayanlar), bir dakivtercih dönemlerinde tekrar tercih yapamazlar, hakları biter. 2016 da ekpss olursa ona girersiniz, şansınıza küsün.

Üst Alt