Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığımız kurum sürekli yeni rapor isterse ne yapmalıyız?

ya şu an başlığı okudum birkaç yorum da okudum bu ne saçmalıktır ki her kurum istemezken, Aile ve sos.pol.bak. istiyor:confused:neden derseniz zaten bizim raporların birer nüshalarını sınava girerken alan onlar...hadi diğer kurumlar isteyebilir diyelim ama asıl istememesi gereken kurum istedyse vay halimize... üstelik son 6 ay demiş! zaten sınav öncesi alan çok oldu ama 6 ay ne demek? sınav başvuru zamanı demek yani şubat... saçmalığın doruğuna çıkmışlar herhalde...

bakın bu güzel bir gelişmee hadi hayırlısı..

arkadaşlar mücadele her daim şart taşın altına biraz elimizi koysak çok şeyin üstesinden geliriz .

inş. şu ataması yapılanlar yerlerine yerleşirler de rahatlarlar. dualarım sizinle.

Bizler böyle bir sıkıntının olacağını zamanında söyledik erhan ama kimse bize ses vermedi siteden bazı arkadaşlar sağolsunlar destek oldular cetvel düzeltilsin ve yeni raporlar ona göre istensin diyerek ama görüyorumki askeriyeye girecek arkadaşların eğer oranları düşürülecek rahatsızlıklarsa yandılar şimdiden geçmiş olsun askeriye ne derse odur karalarda bağlatmak istemiyorum dualarım sizinle inşallah atamanız olur biran önce ama gerçekleride görmek gerekir. kurumlardan aile ve sosyal politikalar bakanlığıda istiyordu ama şimdi kaldırmış bildiğim kadarıyla siyasi olunca ordakilerin yumuşatması normal umarım askeriye içinde aynısı olur dua ile kalın.....

Arkadaşlar benimde raporum sürekli; ama 1997 yılında aldım. Sınav başvurusu sırasında kabul edildi ama bugün atandığım kurum ne der bilmiyorum?

Benim rapor gibi eski raporu olan başvuru yaptımı ve başvurusu kabul oldumu?

teşekkürler

SNRBYSL;

İşkur Sevkli gittiğim hastane Sakatlık Oranımı %38 e düşürdü İl Sağlık Müdürlüğü itiraz ettim Başka Bir Hastaneye Sevk Edildim Sevk edildiğim Hastanede doktorları tek tek dolaşıp muayne oldum Rapordaki oranları paylaşmak isterim iç hastalıklar diabet %40, Ht 10, Kol+Trig 25 / Ortopedi %15 Benim Hesabıma Göre % 65 çıkıyor. Haftaya heyet kararını verecek Allah Yardımcım olsun.

eğer raporunuzda sürekli ibaresi varsa istemezler yok geçerlilk süresi 1-2-3 yılsa değiştirmeniz gerek raporlarınızı bunun dışında keyfi olarak rapor isteyemezler

İtirazdan sonra girilen heyetten 1 ay sonra çıkan rapor.
%57 Rapor Sürekli
Raporun alt kısmında Çalıştırılamayacağı iş alanları Kısmı Boş Bırakılmış
Boş Bırakılan Kısımla ilgili negibi bir işlem yapılması gerek.

http://f1209.hizliresim.com/11/w/dgb5z.jpg

Üst Alt