Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığımız kuruma başlamadan tayin hangi kurumlarda var?

teknolojik, kardeşim senin puanın 84 tü galiba. Hizmetli kadrosu gelir sadece kendi ilinide yazmış olsan. Ama burda kimin lafına inancağını şaşırıyo millet. MEB Insan kaynakları numarasını verdim yukarıda, arayın sorun sonra tercihlerinizi yapın 1 gün kaldı.

Sadece kendi ilimi yazdım zaten. Memuriyet gelmeyeceğini biliyorum topu topu 100 kadro var.
Herkes tüm MEB Hizmetlileri döşemiş tercihlere.

kardeşim sen 30 tercihini de yaz alabiliyosun istediğin şehire. Atanırsan direk bana yaz ben yardımcı olucam dilekçe v.s yazıp yollarım sana teknolojik

Kardeşim benim arkadaşım istanbula atandı ertesi gün gittik beraber tayinini aldık adanada.

Teşekkürler arkadaşlar olurda atanırsam, yardımınızı isterim tekrar.

Belgeleri elden teslim etmek gerekiyor dimi ? Posta yoluyla olmuyor yani.

Arkadaşlar il m.e.b. insan kaynaklarına gittim ve bu konuyu inat ederek araştırdım ve 2 günümü ayırdım.Böyle bir genelge,yazı ile ilgili kimse bir garanti vermiyor. Baştan beri emin olmadan 2015 temmuz ayında olmuş geçmiş bir yazı olduğunu söylüyor her görüştüğüm yetkili.lütfen sizde araştırın.

xpitonxd. Ankara insan kaynakları genel müdürliğüne mi gittin arkadaşım. Ankarada mı ikamet ediyosun?

merhabalar;

bu konuda en müzdarip benim sanırım. bddk ya atamam yapıldı ve sadece istanbulda mevcut.çakılı kadromudur?başka yere tayin nasıl istenir ?bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.

Üst Alt