Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığın yere başlamadan kendi iline yerleşmek?

Hakkari ye atanırsam gidecem mi yani? o kadar uzağa gidemem ki

Nurtan valla arkadaşım verilen bilgi böyle istersen sen de telefon açıp sorabilirsin
MEB İletişim
(0312)413 26 80
(0312)413 26 81
(0312)413 18 38

bende merak ediyorum ama sanırım kimsenin bir fikri yok

Ekkps yer değiştirme

Merhaba arkadaşlar diyelim ki x bir yere atandık ama Yaşadıgımızda ilde görev yapmak istiyorum ne yapmamız gerek bilgisi olan var mı ?

atanırsanız atandığınız kurum sizinle iletişeme geçip bazı işe giriş belgeleri istiyor.işte o zaman onlara tayin olmak istediğinizi söylüyorsunuz onlarda size ne yapmanız gerektiğini, nasıl bir dilekçe hazırlayıp yollayacağınızı söylüyor.istedikleri diğer belgelerle beraber tayin olmak istediğinize dair dilekçeyi yolluyorsunuz kuruma.kurumda bakanlığa yoluyor. ardından atanmak istediğiniz il ilçe kuruma atamanız gerekleşiyor ve o işe o istediğiniz yerde başlıyorsunuz

son atama sadece benim gibi ceza evlerine atananlar atandığı ile gidip başlamak ve tayin için dilekçeyi işe başladıktan sonra vermek zorunda bırakıldı.biz cezaevlerine atananlarda işe başlayıp tayin için dilekçeyi verdikten yaklaşık 3 hafta sonra istediğimiz illere tayin edildik.

Üst Alt