Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan sonra bizleri neler bekliyor? Atananlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
361
Atandıktan sonra bizleri neler bekliyor? Ne yapmamız gerekiyor?

"DAHA ÖNCE ATANAN ARKADAŞLAR VARSA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİRLERMİ"

zaferim34

Yok ben atanmadım. Konuyu bilgi almak amaçlı açtım sadece. TEŞEKKÜR EDERİM.

Tercih sonuçları açıklandıktan sonra bizleri neler bekliyor ?

Meb çalışan arkadaşıma sordum. Atamalardan sonra,
1.kuruma ösym den yazı(kazananların listesi), gelmesi bekleniyor ortalama 1 hafta sürüyor.
2. Kurum seni arayıp başvurunu yap diyor
3. Evrakları hazırlayıp kuruma teslim ediyorsun.
4. Güvenlik soruşturması için evrağını emniyet / jandarma veriyorsun.
5. Güvenlik soruşturmasından sonra olumlu ise kurum gel işe başla diyor. Olumsuz ise kısmet değilmiş diyor.

Genel anlamda böyleymiş

Atandığınız Kuruma başvurunuz diyor ösym nin AİS sitesinde.

Arkadaşlar sivas meb e atandım.bundan snraki sürecte ne yapmalıyım.kurumamı gtmeliyim?? Aramalarını mı bekleyeceğim??

Aynen bende sivas önlisans mebe atandım prosedür hakkinda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

dyt ankara

Arkadaşım aynı sorular bendede mevcut.
Bende AİLE, ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER
Bakanlığına BURDUR a atandım.
HİZMETLİ.

Atandığımız kurumun sitesinde isimlerimiz yayınlandıktan sonra evrakları teslim etmemiz için yaklaşık 2 haftalık bir süremiz var sanırım.
YANLIŞ BİLMİYORUM DEMİ ARKADAŞLAR. YANLIŞSA DÜZELTİN LÜTFEN...

Evrak listesinde ne var. Hangi evrakları toplayacağız arkadaşlar?

Atandığınız kurum yaşadığınız ildeyse bizzat gidin tanışın, değilse telefon numarası bulun ve mümkünse atamayla ilgili arkadaşın cep numarasını alın. Düzenli olarak gerek kurum sitesini gerekse de telefon ile durumu takip edin. İstenecek evraklar belli olunca evraklarınızı teslim edin zaten güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması biraz sürecektir. Sonuçlanınca bilgi alır başlarsınız hayırlısıyla. Atandığınız kurumlara geçmişte atanan arkadaşların açtıkları konulara bakarak engelli raporlarında veya diğer evraklarda yaşanan sorunları görüp önceden önlem alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun...

Yasarpasa

hocam kafama takılan bir konu var klavuzda kurumlara yazı gönderilmeyecektir diyor. kesin bir bilgi var m bu konuda

Adana Milli Eğitim'e atandım. Kurumun internet sitesini mi takip etmeliyiz? Ne kadar süre içinde evraklara dair bilgi paylaşılır? Telefonla iletişim kurmak istiyorsak İl Milli Eğitim Müdürlüğünü mü aramamız gerekiyor?

Bende BURDUR A.Ç.ve S.H.B aradım. Daha atanan kişilerin isim listesinin kendilerine ulaşmadığını beyan ettiler.

Bugün aramadım atandığım kurumu.

İsim listelerimiz atandığımız kuruma iletilmişmidir acaba?

EKPSS 2018 TERCİH 2 ile AİLE, ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI nın
Adaylardan istemiş olduğu EVRAK LİSTESİ sisteme düştü bugün
www.ailevecalisma.gov.tr

Bu bakanlıkta memur veya hizmetli olarak çalışan varmı?

EVRAK LİSTESİNDE(Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı)
11. MADDE.....:KAMU KURUM ve KURULUŞLARINDA ÇALIŞANLAR İÇİN HİZMET BELGESİ,

Bu madde ne anlama gelmektedir. Bu daha önce memur olup ayrılanları kapsıyormu acaba(BENDE 2007 ile 2009 ARASINDA 2 BUÇUK YIL SÜREYLE TSK(TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ) NDE UZMAN ÇAVUŞ OLARAK GÖREV YAPMIŞTIM. GÖREVDEN AYRILIRKEN HİZMET BELGESİ DE ALMIŞTIM, VAR HİZMET BELGEM.

HİZMET BELGEMİDE GÖNDERMELİMİYİM?

hangi kuruma atandıysanız o kurumun internet sitesine bakıyosunuz duyuruları takip ediyosunuz arkadaşlar zaten orda istedikleri evraklar yazıyo hazırlayıp iki hafta gibi bi süre içinde teslim ediyosunuz.olmadı telefon numaralrını alıp sorarsınız ama detaylıca yazıyolar.teslim ettikten sonra zaten en uzun suren şey güvenlik soruşturması onu bekliyosunuz.arasıra isminizi zimmetten sorgulatırsınız

zelihaabaydın

Yukarıdaki mesajım hakkında bilginiz var mı?

Bu konuda yardım alabileceğimiz telefon numarası varmı acaba?

Arşiv araştırma formu
FOTOĞRAF MÜHÜR İMZA

BU KISMI BAKANLIK MI DOLDURUYOR.

Sen formu dolduruyosun muhtarlık onaylıyo kuruma verıyosun ben ölemyaptımmm

GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU(Fotoğraf Mühür İmza) PARANTEZ İÇİNDEKİ ALANLARI KİM DOLDURUYOR? BİZ Mİ?
ARKADAŞLAR BU KONUDA KESİN BİLGİYE İHTİYACIM VAR.

Bu bilgi hiçbir yerde yazmıyor.

Yok sanırım GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU
dolduran yokmu hiç...

Hiç
AİLE, ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI na
Atanan veya Atama bekleyen yok mu?

Ben doldurdumm. Fotograf kısmına vesıkalık yapıstırıyosunuz.son sayfadaki onay imza va muhtar yapıyooooo

Üst Alt