Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan sonra bizleri neler bekliyor? Atananlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Aydın emekli sin halen ne atanması memur ama emeklisin

Arkadaşlar sivas meb e atandım.bundan snraki sürecte ne yapmalıyım.kurumamı gtmeliyim?? Aramalarını mı bekleyeceğim??

Kurumun internet sitesi üzerinden evrak teslim tarihini takip etmeniz gerekiyor. EGM de arama olmadı sitede evrak teslim tarihi ve adresi yar aldı sadece

liste kuruma gitmiyor zaten Siz internet sitesi üzerinden takip edip belirtilen süre içeçrisinde istenen evrakları teslim ediyorsunuz

asselingooo

EKPSS 2018 TERCİH 2 İLEMİ ATANDIN SEN? HANGİ KURUMA ATANDIN SEN?

BEN Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına
ATANDIM.

ayDÜNYAvazo

hayırlı olsun önlisans mı? Maaşı sordunuz mu? benimde tercihlerim arasındaydı ama ilk tercihime yerleştim. Maaşı ne kadarmış? Çok merak ediyorum

Arkadaşlar ;

Gençlik ve spor bakanlığında, bir kereye mahsus denilen, meb de olduğu gibi, göreve başlamadan tayin hakkı var mi?

usomer

Kimse bilmiyor sanırım. yardımcı olabilecek birisi yok mu Allah aşkına ?

Kimse bu konuda bilgi sahibi değil.
Duyuru kısmındada açıklanmamış.
NE OLACAK BİLMİYORUM.

Kimse bu konuda bilgi sahibi değil.
Duyuru kısmındada açıklanmamış.
NE OLACAK BİLMİYORUM.

tato78

Bu konuda senin bir bilgin varmı
Kim mühürlüyor
Tamam biz imzalıyoruz
Pekala bu hiç bi kaynakta detaylı ve açıklamalı olarak yazmıyor.

Güvenlik soruşturması formundaki
FOTOĞRAF / MÜHÜR / İMZA

BU KISMI BAKANLIK MI DOLDURUYOR ACABA?

Gerçekten iptal ettirdim onu.
Sana yalan borcum ne ki?

ayDÜNYAvazo

Fotoğrafını yapıştırıp gönderiyorsun. Mühür ve imza kısmı kendilerince yapılıyor, seninle alakalı bir durum değil.

Tamam sağol arkadaşım.

ARKADAŞLAR Evrakları teslim ettikten
ne kadar zaman sonra atanıp/atanamadığımıza dair cevap gelmektedir?(Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı/HİZMETLİ)

Ben teslim ettim. zaten bizim son gün 11 Ocaktı

tato78

Benim teslim ettiğim bazı evrakları eksik buldular ve benden ek olarak,
Diploma Fotokopisi(NOTER ONAYLI)
Engelli Raporu Fotokopisi(NOTER ONAYLI)
belgelerini istediler. Ve yakın zamanda göndermemi söylediler.

@ayDÜNYAvazo Teslim ettiğinde diplomanın aslı ve raporun ya aslını ya noter tastikli onayını istiyorlardı. Nasıl atlamışlar bunu? Keşke teslkim ettiğin gün farketselerdi. seni boşa yormazlardı

tato78

NOTER ONAYLI diye bir ifade hiçbir yerde yoktu DUYURU'da.
Sonradan böyle bişey ortaya çıktı.
2 evrağıda NOTERE ONAYLATTIM. Bende sonradan istenen evrakları yakın zamanda göndereceğim.

ayDÜNYAvazo

Merhaba,

Bence elden teslim imkanın varsa mutlaka elden teslim etmelisin. Okyanusları geçip derede boğulmak insanı çok üzer. Evrakları kim teslim alacak? ne kadar zamanda ilgili birime teslim edecek? ilgili birim ( sivil atama) merkeze ne zaman yollayacak? evrak teslimine kadar kargoda kayıp ıslanma, yırtılma vs olur mu? Sona bu kadar yaklaşmışken düşünmemek elde değil cidden

Merhaba ben esim adına yaziyorum Kastamonu Adliyesine atandı sadece diploma engelli raporu askerlik şubesinden belge ösym sonuc belgesi ve kimlik istenmis baska birsey istenmemis sizlerden neler istediler?

Üst Alt