Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandım. Raporumda İstihdam Değerlendirilmedi yazıyor..?

Ozz

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna sağlık teknikeri olarak atandım.Engelli raporum %52 SÜREKLİ
şuan tereddüt ettiğim konu şu raporumda "İSTİHDAM" alanında "DEĞERLENDİRİLMEDİ" yazıyor aynı zamanda "çalışamayacağı alanlar" boş bırakılmış durumda.Bu durum benim için sorun teşkil eder mi? Aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Atanıp yerleşip bilgisi olan arkadaşlar var mı? Lütfen acil olarak yardımcı olunuz.Çok merak ediyorum.

Rapor için başvurduğunuzda keşke istihdam için de değerlendirilmesini isteseydiniz... Raporu yeni aldıysanız, başhekime gidip o ibareyi değiştirmesi için rica edebilirsiniz. Olmaz ya, işte, şans...

Elinizdeki rapor bence çalışmanıza mani sayılmaz. Ama birileri gıcık ederse, maalesef yeni rapor çıkartmak durumunda kalırsınız...

Arkadaşlar slm benim raporum %53 sürekli ve çalıştırılamayacağı iş alanı kısmında şöyle yazıyor;DURUMUNA UYGUN İŞLERDE ENGELLİ MEMUR VEYA İŞÇİ OLARAK ÇALIŞABİLİR.DURUM BİLDİRİR S.K.K 'DIR yazıyor atanmam söz konusu olduğunda bu ibarede sıkıntı olur mu ? Şimdi den teşekkürler.

Adalet Bakanlığına atandım atandığımda raporum 2010yılında alınmış ve %52 sürekli idi.
İstihdamla ilgili bir şey yazmıyordu.
Kuruma evraklarımı teslim ettiğimde zaten İŞKUR için almışsınız o yüzden kabul edilir ama biz raporu göndeririz kabul edilmezse sizi ararız dediler.
Ben bu sırada her ihtimale karşı rapor aldım oranım %59 oldu :) İşkur için alınmış olan rapor kabul edildi ve yeni raporumu istemediler.
Ben de yerleştiğimde yeni raporumu yazı işlerine verdim oranım değişti diye fotokopisini aldılar

ben de kyk bursu için almıştım sosyal yardım kutucuguna e yazıyor diğer eğitim istihdam engelli kimlik kartı kutucuklarına d yazıyor çalışbilirlik ise boş inşallah bi sorun çıkartmazlar mebe atandım

Ata_Türk;
Ya işte insanın basireti bağlanıyor bazen şimdi bunun derdindeyim bugğn kuruma gidip görüşme yapmak istiyorum bu konuyla ilgili
Plumeria

Benim raporumda "durum değerlendirme" yazıyor bende işkur'a vermek için almıştım gittim İşkur kaydını yapmıştım.İnşaalah sorun olmaz.

Bir problem yaşamazsınız. İşkur da istihdam için zaten.

Şimdi Beyoğlu TKHK ile konuştum.İnternette çok fazla bilgi kirliliği mevcut maalesef bu yüzden aradığımı ve konu hakkında bilgi edinmek istediğimi söyledim.Bir "sorun oluşacağını düşünmüyorum" dedi ve şef'e danıştı "sorun olmaz sonuçta atanmışsınız raporunuz ÖSYM kabul etmiş bundan sonrası hayırlı olsun" dedi benim içime kurt düştü birkere forumlara bakıyorum aynı durumdan sıkıntı yaşayanlar mevcut herkesten bilgi istemişler atanmışlar bir şekilde birileri yardımcı olmak istemiş ama karma karışık olmuş olur olmaz net değil.Atananlar da bir şekilde işleri hallolunca kendi açtıkları konuya bile dönüp sonucu yazmamışlar.Ben inşaallah evrak tesliminden itibaren durumla ilgili net bir cevap yazarım.Ama yine de TKHK sağlık teknikeri olarak atanan arkadaşlarımız varsa veya onların arkadaşaları yardımcı olurlarsa sevinirim.

shnmrtyrn

Senin durumunda zaten net olarak belirtmiş ve noktayı koymuş inşaallah atanırsın bundan sonra senin hiç düşünmemen gereken konular rahat ol :)

Üst Alt