Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanırken yeni rapor istenir mi?

rackyt

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar. Benim ekpss lisans puanım 87. Raporumu şubat 2016da %48 oranında aldım fakat süresi 1 yıllık. Sormak istediğim:
1) atanırsam hemen yeni rapor istenir mi yoksa rapor süresi bitince mi tekrar istenir?
2) kendi memleketim ile 6yıldır birlikte olduğum sevdiğim kişinin memleketi arasında kararsız kaldım. çünkü dışarıya kız vermeme olayı olabilir diye acaba adıyaman mı yazsam sonra tayin isteyip tekrar memleketime mi gelsem?
3) adıyamanda hangi kurumlar daha rahat engelliye muamele konusunda tavsiyesi olan var mı?
Herkese şimdiden teşekkür ederim!..

Ekpss giren arkadaşların dikkatine-sağlık kurulu raporu-önemli

Arkadaşlar merhaba,

ekpss girdim.şükür sınavım iyi geçti..fakat sağlık kurulu raporumda çalışabilir ibaresi ve raporun arkasında istihdam işaretli değildi..buradan birkaç arkadaş sorun olmaz dedi..fakat ben yinede işimi garantiye almak için il sağlık müdürlüğüne tlf açtım..oradan aldığım cvp şu; eğer sağlık kurulu raporunuzu düzeltmezseniz atamanız yapılsa dahi,iptal edilebilir oldu.

bunun üzerine bugün,elimdeki rapor ile il sağlık müdürlüğüne gittim ve yeni rapor için başvuru yaptım.
sağolsunlar yardımcı oldular.
şimdi hastaneden yeni sağlık kurulu raporu için randevu alıcam.temmuza kadar yeni raporun yetişmesi lazım

kısacası;

elinizdeki sağlık kurulu raporlarında,çalışabilir yazısı yoksa ve raporun arkasında istihdam işaretli değilse,atamanız yapılsa dahi iptal edilebilirmiş..bu bilgi verildi..sağlık kurulu raporlarınızı bi kontrol edin.

bilg..

Arkadaşlar merhaba,

ekpss girdim.şükür sınavım iyi geçti..fakat sağlık kurulu raporumda çalışabilir ibaresi ve raporun arkasında istihdam işaretli değildi..buradan birkaç arkadaş sorun olmaz dedi..fakat ben yinede işimi garantiye almak için il sağlık müdürlüğüne tlf açtım..oradan aldığım cvp şu; eğer sağlık kurulu raporunuzu düzeltmezseniz atamanız yapılsa dahi,iptal edilebilir oldu.

bunun üzerine bugün,elimdeki rapor ile il sağlık müdürlüğüne gittim ve yeni rapor için başvuru yaptım.
sağolsunlar yardımcı oldular.
şimdi hastaneden yeni sağlık kurulu raporu için randevu alıcam.temmuza kadar yeni raporun yetişmesi lazım

kısacası;

elinizdeki sağlık kurulu raporlarında,çalışabilir yazısı yoksa ve raporun arkasında istihdam işaretli değilse,atamanız yapılsa dahi iptal edilebilirmiş..bu bilgi verildi..sağlık kurulu raporlarınızı bi kontrol edin.

bilg..
Benimde durum aynı bende bugün ilk sağlık müdürlüğüne gidip itiraz dilekçesi verdim geriye dönüş ne zaman oluyor ?

hangi il sağlık müd..gittiniz? bana size tlf ile haber vericez dediler..

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü hocam bize de aynısını söylediler pazartesi ararlar dedi sizi ama ararlar mı bilmiyorum.Benim raporumda da istihdam kısmı işaretli değil ve çalışamaz yazıyor inşallah bir an önce düzelttirebiliriz.

Atama olan kuruma göre değişir bazı kurum ister bazısı istemez sağlık milli eğitim istemedi

Süreli olup atama döneminde süresi biten raporu yenilmesi istenebilir bunda kurum haklıdır dava etsen kaybedersin

60 çok zor be gecensene atamalar 65 e kadr düştü oyüDenn biraZ zor ama kadro sayısı değiştirir atanma ihtimali yüzde 20 ilk 2 atama zor yanlız moral bozulmasın gerçekler 3atama olursa ozaman belki olabilir

Ben de hastaneye gittim raporu değiştirebilirmisiniz dedim herhalde o da durumu biliyomu emin değilim 10 günde 1 gel dedi ama çalisabilir ibaresi hakkında bisey demedi mecbur pazartesi yine gidip ısrar ediym baska seylerden konustuk psikolojimi sordu bide çalısırsan daha sesli ortamlar olur dedi pzrtesi gidim arkadaslara soriym hastanedeki bide ilaç yazdı:)

hocam bende 75 aldım 7 bin sıralardayım. 45 bin kisiyi elemisim. varmı hocam bir ihtimalım.
grcnckr

75 çok zor bir durum tabi olursa 3 alım belki zaten ilk alım 6000 bunun 3000 lise olur aşağı yukarı siz 7000 lerdesiniz geriye üstünüzde 4000 kişi var şimdi burda memur olup sınava tekrar giren arkadaşlar var buda yaklaşık 5-6 yüz kişi etkiler geriye kalır 2000 kişi filan 2.atama döneminde 1500 kişi alınır yine sıra sana gelmiyor ha şimdi doğu illeri daha önceki dönemlerde sıkıntı yoktu insanlar yazabşlşyordu şimdi terör olayları burda ki kadroları seçmekte insanları etkiler kişi almıştır seksen küsür yazmaz bu kadar puan var neden yazıyım der olursa atanırım olmazsa 2atama kesin atanırım diye düşünür yani tercih yaparken seksen ve üstü puan almış bir kişi gibi düşünün sen ne düşünürsen gerçekte de o puanı alan arkadaş da aynısını düşünür engelini aile durumunu bölgenin durumunu göz önünde bulundurır

Yeniden rapor istenmeyecegine dair bir bilgi okumustum bulunca paylasirim arkadaslar

Benimde raporum sürekli.
istahdam yeri boş, atandığımız yer bir daha rapor istemeyecek değilmi ?

Epilepsi hastasıyım, istihdam alanında "evet" yazıyor. Çalıştırılamayacağı iş alanları kısmında da "uykusuz kalmayı ve ağır efor gerektiren işler" yazıyor. Sıkıntı olmaz sanırım, değil mi? :)
Sizde de çalıştırılamayacağı alanlar diye bir kısım var mı raporda?

merhabalar benim raporumda da çalıştırılamayacağı alan boş ve istihdam durumu da boş.raporu aldığım hastanede rapor ile uğraşan kişiye söylesem değiştirirler mi?bir de raporum iki yıl süreli eylül ayında süresi bitiyor.eylül ayını beklemeden tekrar yeni rapor alabilir miyim?

bence yeni rapor istesinler.çünkü sahte raporlar çoğalmış.bunun içinde bizde boş durmayıp bimer e müracaat edelim

1-Ağır engelli raporu olanların raporunda çalışamayacağı alan kısmı muhakkak dolu olmalı.
2-Çalışamaz raporu olanlardan yeni rapor isterler kesinlikle
3-istihdam kısmı boş olan raporlarda ise kurumdan kuruma farklılık gösterir. Örneğin Adalet bakanlığı, emniyet vb. kurumlar istihdam kısmının işaretli olmasını isterken MEB istihdam kısmını dikkate almaz.
4- Raporunuz süreli ise memurluğa adım attığınızda git bir daha al demezler. Ancak süresi biterse yeniletmeniz gerekir. yeni rapor alamazsanız bu durumda memurluktan atılmazsınız kadronuz değişir engelli memurluktan normal memurluk kadrosuna geçersiniz.
5-Raporunuz ile ilgili en sağlıklı bilgiyi İl Sağlık Müdürlüğünden değil atanmak istediğiniz kurumun personel daire başkanlığından öğrenebilirsiniz.

abi bildiğim kadarıyla raporunun süresi eğer atama tarihi içinde bitmiyorsa sorun yok. bir daha almana gerek yok. Ancak raporunda istihdam değerlendirildi mi? bazı kurumlar bunun için yeniden rapor isteyebiliyormuş.

şuan 18 yaşındayım 17 yaşında rapor aldığım için çalıştırılamayacağı ve istihtam bölümü boş raporun geçerlilik süresi sürekli yazıyor atamamda sıkıntı olurmu.Çalıştırılamayacağı ve istihtam bölümünün devletçe kaldırıldığı bir durum varmı ?
canacan çalıştırılamayacağı iş alanları boş istihtam bölümü boş birde şuan 18 yaşının içindeyim eylül aynın 30nda doluyor sıkıntı olur mu ?

Raporumu düzeltmelimiyim arkadaslar

Selam arkadaslar ben epilepttik şizofrenim doktorum calısamazsın dedi ilacımı arttırdı ileride çalısabilirmisim ekpss puanım iyi sorum şu nacizane raporumda çalısma kısmı değerlendirilmedi yazıyor istihdam kısmı boş süresi 2 yıllık acaba düzeltmem gerekirmi raporumu atanabilmek için sayın arkadaslar

kardes raporunda calısma olanagı veren yazması lazım bos bıraksalar bıle kurum raporu yenıletmenı ıster acıklama ıster tekrar basvur bende şizofrenıyım calısabılır raporum engel oranım yuzde kırkbes

Doktora ses duyuyom dediğim için çalısmakta zorlanırsın dedi sansımı zorlayım demi abi

valla ben ses duymadım sadece elımde sımgeler gordum yanı halusınasyon sonra bunların anlamımı var dıye dusun dusun dusun kafayı yedım ne anlamı olcak işte beynın oyunları ben ses hıc duymadım ses duyuyosan agır hastaysan maalesef calısamazsın ama hakkını ara calısmayıncada dunyan donmuyor calısabılcegını kanıtla hasta oldugunu kabul et mucadele ettıgını doktor gorsun hastalıga teslım olma hep mantıklı dusun mantıklı konus ozaman sana calısabılır raporu verırler. sonucta bu hastalıgı yenmekte ımkansız bısey degıl en azından kontrol altınada alabılırsın kardesım ridvan29

Doktora gittim

Son gittiğim 2 defadır doktorum çalısamzsın dedi puanım 92,68 böyle giderse tercih yapmayacağım arkadaslar kolay gelsin

sağlık olsun Rıdvan sağlığın daha önemli

Desenize herşey atamadığımız kurumun insiyatifine kalmis

Çalıştırılamayacağı alan kısmı boş olan raporum sorun olur mu?!

Selam ekpss tercihi yapacağım sürem çok kısıtlı acil yardım.
Raporum 1yıl süreli istihdam kısmı işaretli ama çalıştırılmayacağı alanlar kısmı boş. Sağlık bakanlığı yazmayı düşünüyorum. Fakat o kısım galiba dolu olmalı. Raporu şubat ayında aldım şimdi gidip o kısmın doldurulması için nasıl başvuru yaparım. Ayrıca değişiklik yaparsam sıkıntı olur mu? Lutfen yardim sure kisitli

raporun sürekli ise yeni rapor istemez muşta orta öğretim puanları nasıl cevrenizden puan duymlari varmı

Üst Alt