Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atandığımız Kurum Yeni Rapor İsterse Bunu Nerden Alıyoruz?
Arkadaşlar atandığımız kurum yeni işe başlarken yeni rapor isterse veya raporunda eksiklik var doldur getir derse bunu raporu aldığımız hastaneden mi yapıyoruz yoksa herhangi bir devlet hastanesinden mi?Yoksa kurum bizi hastaneye mi sevkediyor?Daha önce bu aşamalardan geçen var mı?
rapor 1 yıllık olsada bir şey degismez verilen hakk geri alınmaz diyelimki düştü ö zamanda normal memur olarak kalırsın kazanılmış memurluk hakkın ölmez ben 657 kanunu inceledim çok iyi biliyorumendişe etmeyin niyet akıbeti getirir
arkadaşlar şunu söyleme gerek ben 2 yılık memeurum teftişte çalışmakatayım
1-Atamanız gerçekleştiğinde atandığınız kurum sizden belgelerinizi isteyecek dipoma Askerlikle ilişkisi yoktur sabıka kaydı rapor gibi bu evraklar komisyonlarda incelenecek diploma sahtemi askerlik yaptımı yapmadıysa neden tecillimi sağlık yönündenmi memeur olmaya engel sabıkası varmı raporu yüzde kaç süresi nekadar süresi geçtimi diye herhangibir sorun yoksa göreve başlatılıyor herhangibirinde problem varsa atamanız gerçelkleşmez. eğer atama süresinde raporunuzun günü geçti ise rapor vermeye yetkili herhangibir devlet hastanesi yada ünv. hastanesine gidip rapor alacaksınız.
2- Şimdi arkadaşlar diyorki atandıktan sonra birşey olmaz diyorsunuz fakat eğer memeur atanmaya engel bir sorun ile karşılaşırsa görevine son verilir örneğin sahte diplomadan dolayı birçok öğrtetmen memeur görevine son verildi meseela sen göreve başladın sabıkan yok fakat memur oluktan 3-5 ay sonra suça karıştın sabıka aldın memeur olmaya engel suç ise görevine son verilir bir kere atandıktan sonra birşey olmaz deyip insanları olumsuz yönlendirmeyin lütfen
Arkadaşlar merhaba kamu kurumunda geçici işçi olarak çalışıyorum. Engelli raporumu 2000 yılında almıştım. EKPSS ile Memur olarak atanabilmem icin hemen çalıştığım kurumdan istifa edersem ve yeni kurum raporumu kabul etmez diye korkuyorum. Atamam tamamlana kadar çalıştığım kurumdan istifa etmeme durumum olabilirmi?