Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik Psikoz Hastaları için uygun işler nelerdir?

target

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar böyle bir tanım var ama çalışmam lazım, teşhis konulduktan sonra hiç çalışmadım 2 senedir çalışmıyorum.
Herhangi bir vasfım yok düz lise mezunuyum. Nerelerde iş bulabilirim ? Engelli belgem var ? İşverenler hastalığı ve ilaçları dert ederler mi ?

EKPSS'ye çalışıp memur olarak atanmaya çalış. Bizim için en iyi yol bu gibi görünüyor.

@target, maalesef bu konuda ülkemizde bir girişim yok yani ruhsal hastalığa sahip hafif olur ağır olur bir şekilde istihdam sağlanması lazım öncelikli olarak ama nerede bizim ülkede öyle bir düşünce :/

@target, ben önceden Watsons da 2 yıl kadar çalışmıştım satış elemanı olarak. Çok zordu çok sabır gerekli özel sektörde.

2019 NİSAN da kamuya başlamıştım.
Hakkında hayırlısı inşallah kardeşim.

Bendede
Şizofreni
Atipik Otizm
OKB

@target,
Psikolojik hastalığını bilmeleri gerekmezse işe girerken söylemezsin her işi de yaparsın ilaçlardan dolayı belki gece çalışamazsın o kadar.

@Sakar_Şakir_60, maaşın nasıldı? İşveren engelinden dolayı sıkıntı çıkarıyor muydu ?

@sokr@t, aynen gece çalışamıyorum zaten ama engelli belgesinde hastalığım yazıyor işveren bilmek zorunda değil mi?

@target, özelde herkes sağlık raporu ister mi bilmiyorum istemeyende mutlaka vardır söylemezsin olur biter gibisinden yazdım.

@target, seni işe almaları önemli olan. Artık sabredersin zorda olsa. Özel sektör çok farklıdır.
Asgari ücretten fazlaydı. Yapılan satışa göre artabiliyordu.

@target, he kardeşim ENGELSİZ KARİYER vardı. İstanbul da Yeşilköy tarafında burada bulmuştum işi.
Oraya gitmiştim belki bir iş bulurum diye. Watsons mağazası da vardı. Neyse onlarla görüştüm. SENİ DEĞERLENDİRELİM dediler bende kabul ettimdi. Öyle bir maceraya başlamıştımdı.

Üst Alt