Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasıyım. İşe giriş raporu işe girmeme engel olur mu?

Gokayonboard

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Atipik psikoz hastasıyım herhangi bir rapor yok hakkımda çıkarılan işe giriş sağlık raporunda sorun yaşar mıyım

Benim bildiğim psikoz tanısı olan ve raporu olmayan işe girme ihtimali zor oluyor. Hastalıkların doktorun sisteminde gözüküyor ama engelli raporu varsa sıkıntı olmaz bence.

@Skyline, sağlık raporu istemezlerse nasıl görecekler tanıyı? İşe girişte sağlık raporu şart mı? İyileştiğimi söylersem engel raporu almazsam işe alırlar mı?
Atipik psikoz teşhisim var hiç çalışmadım, yazın stajım var.

Merhaba

Sağlık ocağı bana çalışabilir raporunu vermedi. Bende engelli reporunu alıp ona göre iş aradım . Sağlık ocağının raporu 6 ay geçerli yazın yapacağın staj için şimdisiden almayı bir dene bence

@Gokayonboard, profilimde soru sormuşsunuz. Ben işe giriş raporu her yerde şart mı onu bilmiyorum.

Son düzenleme:
@Pickle,

Hocam normal vatandaş bile e nabızdan konulan tehşisleri görebiliyor. Doktorların sisteminde çok bilgi gözüküyor. Ben çalışmanın arefisinde sağlık ocağına gittim engelli raporum olmasına rağmen hastaneye psikiyatriye sevk etti. Aile hekiminin kaç kere psikiyatriye gittiğime kadar bilgisi vardı. Bana söylemedi, psikiyatriye ziyaretlerime bakarken PC ekranından gördüm. Hastanede de remisyonda olduğum kararı çıktı.

@Skyline, işe girerken rapor istemezlerse aile hekimine gitmeye gerek kalmaz. Rapor istemeyen işyerleri var mı yoksa rapor bir zorunluluk mu?

@Pickle, daha önce a101'e girmiştim şansıma onlar sağlık raporu istemediler. dışardan bakıncada hasta gözükmüyorum pek. o yüzden yani.

@bireda, özel hastanede staj yapmayı planlıyorum. Belki rapor istemezler, isterlerse o zaman almaya çalışırım.
Sizde ne gibi şikayetler vardı da çalışabilir raporu vermedi doktor? Ben şu an iyiyim. Olumlu bir sonuç çıkmama ihtimali var mı?

Merhaba

Benim sağlık ocağımdaki doktorum e nbızdan profilime bakıp çalışabilir raporunu vermedi gidin hastaneden alın dedi. Gerçi engelli raporunu almıştım . Kullandığım ilaçları görünce vermedi. Son dakikaya bırakmayın süpriz olmasın .Sağlık ocağından işe giriş raporunu alın derim .

@bireda, ben daha önce başka bir sebepten sağlık raporu istedim vermedi. Hastaneye yönlendirdi.
%99 eminim yine vermeyecek.

Üst Alt