Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz rahatsızlığım var. Ağır engelli raporu alabilir miyim?

ÖzgürKız
Valla ben bu cümleden hiç gocunmadım. Çünkü Taksim dernekte,TRSM de vs. gördüğüm şizofrenlerin (en az) % 69'u çalışamıyor. Bu küçümseme falan değil sadece durum tespiti. Herkes ne yaparsa kendine yapar. :) Babam zengin olsaydı ben de belki çalışmazdım.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
:D :D :D Kanka özür derecen % kaç ? Sigorta primin kaç gün ? Malulen emeklilik hakkım var ama maaşlar çok düşüyor Bir de geleceğin garantisi yok. Emekli oldun diyelim 2-3 sene sonra yeniden heyete alıp "çalışabilir" raporu verip maaşı kesebilirler. Her ihtimali düşünmek lazım.

15 yılda benimki 3960 gün ile sigorta girişinden önce raporum mevcuttu %80 malulen olamıyorum bu yüzden rapor Derecem %80 malulen olsam hemen olurdum

@perseküsyon

İŞ YERİNDE ÇALIŞAMIYORUM ALINGANLIK YANLIZ KALMA İSTEGİ OLUYOR KİMSEYLE ANLAŞAMIYORUM TARTIŞIYORUM HEP NERDEYSE KAVGA DERECESİNE GELİYOR

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Bazen kimseye tahammül edemiyorum. Ama ne yapalım usta ? Bizim imtihanımız da bu hastalıkla yazılmış. Sabretmek ve elinden geldiği kadar mücadele lazım. Klişe laflar farkındayım ama işin özü böyle..

Son düzenleme:
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

:D :D :D Hayır 6 sene sonra 18 yılı tamamlarsam 42 yaşında erken engelli emeklisi olabileceğim.

emekli olsak ne olacak arkadaşlar 17 yıllık hizmetim var askerligi yatırırsak 1 ayı kalıyo prim düşük yattiysa en baba 1100 tl alırsınız malülen emekliligi tavsiye etmem vergi indirimiylede emekli olursanız bu hastalık tanılarıyla işe girmek imkansıza yakın iyimaaş alıyorsanız işinize devam edin kötü maaş alıyosanız verin emekliligi pastane vb yerde sigortasız hastalıgınızı caktırmadan degişik bahaneler sunarak calışın tavsiyem budur

@perseküsyon
%80 alırsın kanki 18 yılı bekleme epikriz raporlarında var tıbbi belgeler yani sürekli emekli olursun

@tb2nhf
ne pastanesi hakan dalgamı geçiyon adammı seçiyon pastane nerden çıktı

perseküsyon

Erken engelli emeklisi dediğiniz olay için kaç gün prim yatırılmış olmalı?

Son düzenleme:
bütünüyle farkındayım abi emekli olursak hastalıgımız nedeniyla calıştırmazlarsa basit bir yerde pastane gibi tuhafiye gibi yere girer hastalıgı gizleyerek sigortasız yerlerde calışırız demek istedim

bir

2008 sonrası bu tabloya baglısın

2008_sonrasi.PNG

2008 öncesi bu tabloya
2008_oncesi.PNG

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Kardeş sen bu olaya niye bu kadar takıldın ? Ben malulen emeklilik falan düşünmüyorum. İşimde rahatım

Test verirlerse sonuna kadar yap olay istediğin gibi çıkar geçmiş olsun

Bizim durumda korku üzüntü sıkıntı negatif belirti ilaçla geçmesi çok sıkıntılı oyuzden içinde bişey tutma konuş söyle hafıza çöküyor konuş müzik dinle derim

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Teşekkürler.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Bunlardan :D :D :D koymayı unutunca kızmış gibi anlaşılmış. Kusura bakma. Seviyorum seni

sevkat100
Aynen öyle hocam haklısınız

Üst Alt