Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz teşhisi evlilik için alınacak raporda belirtiliyor mu?

raysel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar,ben atipik psikoz hastasıyım,daha önce yatış da oldu sormak istediğim evlilik için kurul raporu mu gerekiyor benim durumumda bir de yatış olayını evleneceğim kişiye söylemek istemiyorum rapor alırken ortaya çıkar mı,lütfen yardim

Evlilik için kan testleri isteniyor....yani evlilik için her hangi bir engel teşkil edecek durumunuz yoksa rapor sorun olmaz...ama evlilik gibi bi durumda bunu saklamak ne kadar doğru oda size kalmış tabi ki...

canım kardeşim, tabii ki sen bilirsin ama, bu kadar önemli bir durumu eşin olacak birisine söylememen doğru değil. Daha en baştan evliliği kırılgan hale getirmiş olursun. Başkaları da söylemiştir mutlaka, ama ben de seni düşündüğümden söylemeden edemedim.

Hastalığımı söyleyeceğim fakat hastane olayını bilmesini istemiyorum

Büyük gecmiş olsun. Bana sorarsanız evleneceginiz birine bu olayı anlatmalısınız. Ayrıca eğer vasiniz yok ise evlilikte problem çıkmaz. Ancak herşeyi anlatmalısınız. Bu arada ilaç tedavisi görüyor musunuz.

Sevgilimin bişeyi yok benim bipolar! Onceden sevgilim maddeye bağlı psıkoz geçirdi! Suan hucbıseyı yok ! Ve artık hayatıma bazı insanların bazı davranışlarını bile benim hastalığım üzerinden kullanıyor! İsterdim ki herseyi paylaşım bütün acıları mı sevinçlerimi! Maalesef bu mümkün Deil ( Buda benim hikayem nasıl algılarsan)

@lijepa,
Size hiç bir şey demedik biz. Ayrıca evlwnirsiniz evlenemez siniz de demedik.

@Mustafa 1972,

Siz nasıl yorum yapıyorsanız bende yorum yaptım! Neden bunu yazma gereği duydunuz anlamakta güçlük çekiyorum! Bişey demek istediniz ben mi anlamadım

Üst Alt