Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikozdan engelli raporu veriyorlar mı?

atipik psikoz engel oranı heyette kaç alınabilir ve siz böyle bir rapor aldinizmi

Tel:0536.860.25.05 beni arayabilirmisiniz yada wapsaptan yazarmisiniz

atipik psikoz engel oranı heyette kaç alınabilir ve siz böyle bir rapor aldinizmi

Tel:0536.860.25.05 beni arayabilirmisiniz yada wapsaptan yazarmisiniz
Alıntı Kaydet Alıntılayarak Cevapla

Benim herangi bir engelim yok ve öyle bir raporda almadım.

Atipik veya başka türlü sınıflanamayan psikozlar.
Tedavi ile düzelen 0
Tedavi ile kısmen düzelen 40
Tedavi ile düzelmeyen 80

Numara prensip gereği kimseye vermiyorum.

@cakir39,

Doğrudur saygı duyarım sadece bilgi amaçlı sordum sizi devamlı rahatsız etmek gibi bir düşüncem yoktu ..sizin fikirleriniz ile işlem yapmak isterdim...

Buradan yazabilirsin,zaman zaman bakıyorum.. elimden gelen bir şeyse yardımcı oluruz..etiketlersen soruyu görmüş olurum.

@cakir39,

Atipik psikoz rahatsızlığından ilk 1 yıllık rapor verdiler sonra geçen ocak ayında 5 yıllık verdiler. Hala sesler devam ediyor . 4 yıl sonra süresiz verirlermi ? Hastane Ege üniversitesi.

Bende atipik psikoz tanısıyla çeşitli antipsikotik tedavilerin düzenlendiği görülmüştür bu nedemek oluyor yarın heyete giricem Cemil Taşçıoğlu hastanesinden İstanbul da Avrupa yakasında acaba yüzde kaç rapor verirler ?

@Breh43,
@ATA 1881,
@OğuzHan112,

@Anti PSİKİYATRİ,
Benim askerlikten sonra çıktı bu rapor işi çıkarttım da pek işimi görmedi açıkçası psikolojik olunca iş verenler pek olumlu bakmıyor fiziksel engelli olanları tercih ediyorlar sanırım.

Üst Alt