Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ATM, PTT kartımı yuttu!?

nazli_blt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar, kızım yüzde 70 engelli. O çekmeyi bilmediğinden ben çekiyorum maaşını. Geçen hafta gidip çekmeye çalıştım. Ancak atm kartı yuttu. Hemen PTT'ye gittim. PTT deki kişi, Atmlerin belirli günlerde açıldığını ve yutulan kartların dağıtıldığını söyledi. 4 gündür bekliyoruz. Hala erteleniyor. Sizce gidip kartı yeniden çıkartmalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim?

Bugün gittinizmi

Sabah gidin PTT ye sorun eğer gelmedi derlerse yenisini isteyin

Son düzenleme:
O zaman müşteri hizmetlerini arayın iki günde yenisi gelir rahat olun. Paranızı çektinizmi

Yarın gidersiniz PTT ye hem paranızı alırsınız kimliğinizle hemde kart çıkartırsınız problem yok

Kart sizin adınıza değilse (hesap direkt kızınızın adınaysa )alamazsınız vasi vb karar yoksa kendim ptt memuru olarak söleyeyim
Atmler her gün açılmıyor dışsrıdan ekip bakıyor para koymaya gelince içini açtıklarında çıkarır şubedeki memura verirler.
Bu yardımlar 6 ay daha uzatıldı ptt özelinde sonra uzamayabilir.
Ptt yapılanmaya gidiyor tek ve iki kişilik şubeler kısa süre sonra kapatılacak.
Bankacılık mantığına dönüp büyük 2 3 şube olacak geri kalan mahalle arasındaki şubeler lağv edilecek.

@Delorean,
Peki bize ne önerirsiniz. Kız kendi gidip paramı çekmek istiyorum dese alabilir mi? Yoksa kartın dağıtılmasını mı bekleyelim?

Diğer bankalarda İsimsiz yeni kart anlık verilebiliyor bir sorun PTT'de bu varmıymış İSİMSİZ kart verme durumu.

Vasiliğiniz yoksa kızınızı götürün yeni kart talep edin ordan anında kart verilir maaşını çekersiniz

Kızınız gidip akli dengesi yerinde ise memur bunu soru sorarak teyit eder ve parasını öder 18 den büyükse küçükse zaten doğal vasisiniz normal öle durumda nkörneği istenir anne kız olduğunuzu anlamak için ben inisiyatif koyup iki kimlik görünce gerek duymuyorum.
Kart çıkartabilirsiniz var olanı iptale çekip sıfırdan yenisini verir (kart şubede mevcutsa) zira çok kaybediliyor tükeniyor ve bu yardımlar el değiştireceğinden sınırlı geliyor.

Üst Alt